[-]
کلمات کلیدی
43 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال 97

مصاحبه با رتبه 43 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97
مصاحبه با رتبه 43 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97 

مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه: 1397/07/06  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
سلام
مرضیه رئیس زاده هستم، کارشناسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های آزمون دادید؟ رتبه و درصد های که آوردید در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رشته بهداشت حرفه ای، رتبه در کل 43 و رتبه در سهمیه 35، 
دروس بهداشت حرفه ای 43.7% ریاضی سفید ، فیزیک 5.8  و ارگونومی منفی 3.7- شیمی 3% زبان50%
تقریبا از چه زمانی مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟.  
دقیقا از روز 3آبان 96 جدی شروع کردم. در این خصوص پیشنهادم اینه داوطلبان حتما برنامه زمان بندی بلند مدت داشته باشن برا خودشون. مثلا من از روز اول مشخص کردم که تا 10فروردین باید یه دور تموم شه، تا 1تیر دور دوم، از 1خرداد تست زنی.خلاصه بدونید کی باید کجا باشین. از روزی 3ساعت شروع کردم و تیر ماه رسید به روزی 10 ساعت که با توجه به اینکه شاغل بودم واقعا برام سخت بود.
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس  رشته بهداشت حرفه ای  کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
 تهویه کتاب دکتر جعفری و خوندم که حذفیات نداشتم و تاکیدم رو فصل 6بود،درس سم شناسی استیسی و سم شناسی شغلی دکتر شاه طاهری و خوندم کلا در طول مطالعه وقت زیادی به استیسی و نمونه برداری جلد 1و2 اختصاص دادم، نمونه برداری 3جلد دکتر بهرامی به علاوه روش ها و وسایل نمونه برداری از دکتر چوبینه که متن روان و جمع و جوری داره، راجب حذفیات هم فقط جلد 1فصل 5و6 و حذف کردم، فوق العاده کتاب مهمیه جلد 1و جلد 2نکات کمتری داره، برا ایمنی راستش من خیلی کار نکردم دوتا کتاب ایمنی کاربردی در صنایع و ایمنی کاربردی و شاخص های دکتر حبیبی و خوندم که حجمشون واقعا کمه به علاوه ایمنی و بهداشت برای مهندسین ترجمه دکتر فام که به نظرم کم بود برا ایمنی این 3تا، برا تنش کتاب انسان و تنش های حرارتی دکتر گل بابایی و خوندم نرسیدم کامل بخونمش متاسفانه و بیشتر برا شاخص ها وقت گذاشتم، صدا و ارتعاش دکتر گل محمدی و که همه میشناسن فوق العاده آسون و دوست داشتنیه، همش ارزش خوندن داره، مهندسی حریق دکتر گل محمدی و فقط 5فصل اول و خوندم، روشنایی دکتر گل محمدیم فوق العاده مفید و راحته برا مبحث روشنایی، درس پرتو رو من متاسفانه حذف کردم ولی به توصیه دوستان کتاب دکتر منظم کفایت میکنه
برا درس زبان اول 504و خوندم.  بعد تافل و بعد که لغتم قوی شد رفتم سراغ لزگی و آی کیو بی از انتشارات دکتر خلیلی برا متن پیشنهادم اینه داوطلبان هرچه زودتر با متن روبرو بشن و کار کنن چون بلد بودن لغات زبان با فهمیدن متن د وتا مبحث جدا هستند به نظرم،  شیمی و ریاضی و فیزیک هم متاسفانه نخوندم که بزرگ ترین اشتباهم بود در زمان مطالعم
نظرتان در مورد آزمون های آنلاین آزمایشی رایگان ارشد بهداشت حرفه ای سال ۹۷ که توسط انجمن بهداشت حرفه ای ایران در سامانه http://www.ohazmoon.ir برگزار شد چیست؟
من شرکت کردم و رتبه نسبتا خوبی هم به دست آوردم، با کمال تشکر از برگزار کنندگان این آزمون به نظرم بیشتر رو سوالات تکراری سال های گذشته تمرکز داشتن ولی در کل روی آمادگیم برای آزمون اصلی تاثیر زیادی داشت
پاسخ