[-]
کلمات کلیدی
23 کنکور ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه سال 97

مصاحبه با رتبه 20 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97
مصاحبه با رتبه 20 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97 
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه: 1397/05/28  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است. 
 با سلام نیلوفر مصری پور هستم دانشجوی ترم 8 مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران با معدل 17.56

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟ 
 فقط مهندسی بهداشت حرفه ای، رتبه در سهمیه 20 و رتبه در کل 23
بهداشت حرفه ای : ۳۰ ، فیزیک: ۴۵  ٬ شیمی : ۳ ، ارگونومی: ۱۱ ، ریاضی: ۴۴ ، زبان ۳۷

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟ 
  من تا قبل از عید درگیر کاراموزی دانشگاه بودم و در ایام عید هم متاسفانه چیزی نخوندم و تا اونموقع اصلا کنکورو جدی نگرفته بودم و صرفا یکسری منابع بصورت محدود و پراکنده جمع اوری کرده بودم. اوایل اردیبهشت ماه دیگه جدی شروع کردم. اول دروس تخصصیو سعی کردم بخونم و تموم کنم بعد عمومی ها

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس  رشته بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
برای دروس اختصاصی نمونه برداری دکتر بهرامی،تنش های حرارتی دکتر گلبابایی، ایمنی دکتر محمد فام ، صداوارتعاش دکتر گل‌محمدی، سم‌شناسی دکتر شاه طاهری را پیشنهاد میکنم ولی لازم به خوندن کل این کتابها نیست من فقط قسمت های مهمتر این کتابارو خوندم ، برای ارگونومی جزوه دانشگاهیمو خلاصه وار نگاه کردم، برای ریاضی و فیزیک هم منبع مشخصی نداشتم و صرفا جزوه های کنکور خودمو خوندم و همیشه نگران این دو درس بودم ولی برای شیمی مورتیمر جلد یکو فقط خوندم و نمونه سوالایی که همیشه حل میکردم صددرصد جواب میدادم و همین اعتماد بنفس کاذب در درسی شیمی باعث شد نزدیکیای کنکور این درسو رها کنم و جدیش نگیرم و تو کنکور هم به همین دلیل پایینترین درصدم شد توصیه ای که برای داوطلبای کنکور دارم اینه که اگر تو درسی خیلی قوی هستید تا اخرین لحظات هم روی نقطه قوت خودتون تمرین و کار کنید که در آخر همین نقطه قوت نشه نقطه ضعفتون
 برای زبان هم سوالای سال های گذشته رو خوندم کلا برای هر درس سوالای سال گذشته خیلی میتونه کمک کننده باشه.
پاسخ