[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 10 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97
مصاحبه با رتبه 10 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97
مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه: 1397/05/22  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
سلام.بنده محسن نصری هستم.لیسانس فیزیک جامد دانشگاه پیام نور اصفهان با معدل ۱۳:۵۵

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در ازمون ارشد مهندسی بهداشت حرفه‌ای شرکت کردم رتبه در کل 10  رتبه در سهمیه 10شدم و درصدهای بنده در این رشته،بهداشت حرفه‌ای ۳۶.۰۵۴  فیزیک ۵۶.۸۶۳   شیمی ۴۵  ارگونومی ۷.۴۰۷   ریاضی ۲۴.۵۶۱   انگلیسی 0

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
از اوایل مهرماه با روزی سه ساعت شروع کردم و رفته رفته مطالعم را بیشتر کردم و در خرداد تا هشت الی نه ساعت مطالعه می‌کردم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس  رشته بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابعی که من مطالعه کردم شامل سه جلد نمونه‌برداری بهرامی،نمونه برداری چوبینه،تهویه جعفری،ایمنی برای مهندسین فام،ایمنی کاربردی حبیبی، سم شناسی استیسی و شاه طاهری،صدا و ارتعاش گل‌محمدی،تنش حرارتی گلبابایی،روشنایی گل‌محمدی،پرتوهای یون‌ساز منظم،۱۰۰ صفحه اول حریق گلمحمدی ومجموعه سوالات بهداشت حرفه‌ای حمه و در دروس فیزیک و شیمی و ریاضی جزوات کنکوری که داشتم را مطالعه کردم. توصیه بنده این است که داوطلبین قبل از مطالعه منابع،سوالات کنکور اخیر را نگاه کنند تا مباحث مهم و نوع سوالات را به خوبی متوجه شوند و مباحث مهم کتابها را مطالعه کنند و نیازی به خواندن کل کتابهای تخصصی نیست و در درس فیزیک،چهار جلد هالیدی به علت حجم بسیار بالا توصیه نمیشه و به خلاصه‌ای از فصول فیزیک اکتفا کنند و در مبحث شیمی، شیمی۲ و شیمی اسیدها و بازها مهمتر است و در ریاضی حتما مبحث انتگرال را مطالعه کنند و در اخر ارزوی موفقیت برای داوطلبین عزیز را دارم.

نظرتان در مورد شبیه سازی کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای ( تخمین رتبه) چیست؟
شبیه ساز خوبی بود و درصد‌های دروس را به خوبی محاسبه می‌کرد ولی به دلیل تعداد کم داوطلبانی که در شبیه‌ساز شرکت کردند،رتبه‌ها دقیق نبود.

اختصاصی انجمن بهداشت حرفه ای ایران
پاسخ
دادش شما سهميه اي نبودي . آخه با اين درصهات نمره ترازت 66.92 ميشه يعني خيلي پايينتر از رتبه هاي قبل و بعدت . رتبت با يد چه چيزي حول و حوش 200 - 250 باشه نه 10.
پاسخ