[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 4 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96
مصاحبه با رتبه 4 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  05/08/12       

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با سلام. آذر مهرابی متین از کرمانشاه

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رشته مهندسی بهداشت حرفه ایی. رتبه 4
بهداشت حرفه ای 37.589  فیزیک 35  شیمی 28.33  ارگونومی 40  ریاضی 41.176  انگلیسی 55

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
لیسانس ناپیوسته بهداشت حرفه ای از دانشکده بهداشت کرمانشاه بوده ام. فارغ التحصیل سال 92 با معدل 17.15
تا اسفند 95 به شکل پاره وقت شاغل بودم. از فروردین 96 جایی کار نمیکردم

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب کردید و به چه دلیل؟
دانشگاه تهران. به دلیل وجود اساتید برتر و امکانات دانشگاه

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس  رشته بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
صدا و ارتعاش گلمحمدی،تهویه جعفری، روش های نمونه برداری چوبینه،  تنش های حرارتی گلبابایی، سم شناسی شاه طاهری و ثنایی
ایمنی کاربردی و شاخص های عملکرد در صنعت حبیبی،کتاب های تست OHT هر سه جلد
کتاب زبان لزگی( با توجه به اینکه ارشد سنجش پزشکی سوالات بخش گرامری ندارد فقط روی مهارت  reading  و لغات کار کنید) 
ایمنی و بهداشت در برق محمد فام،  روشنایی گلمحمدی-  کاکویی- کلهر من هر سه تا رو خوندم
مهندسی ایمنی محمد فام،  ارگونومی ارمکی، تجهیزات حفاطت فردی محمد فام، حریق گل محمدی، روش های ارزیابی در بهداشت صنعتی گلبابایی
مهندسی عوامل انسانی ترجمه چوبینه،  ایمنی و بهداشت برای مهندسین حلوانی ، ریاضی علوم انسانی مهندس شاد کام انور
ارزیابی پوسچر چوبینه  و بهداشتکار حلم سرشت ( بخش حشره کش ها )و طب کار عقیلی نژاد- که البته چون از قبل بهشون تسلط داشتم خیلی وقتمو نگرفت.
شیمی دبیرستان- من بخش ترکیبات آلی رو برای خودم حذف کرده بودم.
فیزیک من همه مباحثو خوندم. نور. الکترومغناطیس. استاتیک و.. ولی سوالی ازشون نیومده بود. همه اش از همون تخصصی پرتوها و صداوارتعاشه- اگر هم میخواید منبع خاصی براش بخونید درسنامه جامع فیزیک برای بهداشت- که من نخوندم
و از همه مهم تر کتاب مجموعه تست مهندس حمه رضایی

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
قبل از شروع مطالعه برای کنکور حتما یک دور سوالات کنکورهای گذشته رو از مجموعه تست حمه رضایی ببینید، هم دروس عمومی و هم تخصصی تا متوجه بشید که چه مباحثی مهم تره و بیشتر باید روشون سرمایه گذاری کنید . چون تقریبا هیچ کدوم از این کتابایی که گفتم نیاز نیست کامل خونده شه. و سوالات چند سالی است که مفهومی تر مطرح میشه و سطح سوالات بالاتر رفته به همین دلیل به دوستان پیشنهاد میکنم که برای تعیین نوع و نحوه خوندن روی نمونه سوالات 4-5 سال اخیر متمرکز شن.
از زحمات شما سپاسگزارم. و با آرزوی موفقیت برای دوستان

پاسخ