[-]
کلمات کلیدی
96 ارگونومی ارشد رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد ارگونومی سال 96
مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد ارگونومی سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/05/16      

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
رویا دبیری هستم

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در رشته ی ارگونومی آزمون دادم.رتبه ۳ در سهمیه،رتبه ۳ در کل،نوع سهمیه آزاد...
ارگونومی:۵۱.۳۸ ،تشریح و فیزیولوژی:۴۳.۰۵ ،فیزیک:۳۸.۸۸ ،مدیریت:۸.۳۳ ،روانشناسی عمومی:۸۰.۵۵ ،ریاضی:۶۲.۳۱ ،زبان انگلیسی:۵.۰۰

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته ی بهداشت حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی یزد و با معدل ۱۷.۴۹ فارغ التحصیل شدم.در  زمان مطالعه شاغل بودم اما از فروردین ماه سرکار نرفتم.

چرا و چگونه شد که رشته ارگونومی را برای ارشد انتخاب کردید چرا در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
به دلیل اینکه ارگونومی رشته جدید و در حین حال گسترده ای است و علاقه بیشتر به آن نسبت به سایر گرایش های بهداشت حرفه ای این رشته را انتخاب کردم.

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
دانشگاه تهران به علت درجه علمی بالا

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
از بهمن ماه شروع به خواندن کردم که به علت شاغل بودن زمان زیادی نداشتم و بطور پیوسته نبود.اما از بعد از عید به طور جدی وقتم را جهت خواندن برنامه ریزی کردم و در دو ماه آخر روزی ۸ تا ۹ ساعت مطالعه داشتم.

دروس رشته کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از رشته ارگونومی  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابع تعیین شده از سوی وزارت بهداشت... برای ارگونومی کتاب هلاندر، ارمکی و کتاب ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه رو خوندم.برای دروس ریاضی و فیزیک سوالات سال های قبل در تعیین مباحث مورد نیاز بسیار کمک کننده بود و ریاضی بیشتر مباحث(انتگرال ،مشتق،حد و ماتریس ها) و فیزیک بیشتر از کتاب های دبیرستان کمک گرفتم.
روانشناسی هیلگارد فصول تعیین شده از وزرات بهداشت رو خوندم و مدیریت رضاییان.خلاصه فیزیولوژی گایتون و آناتومی میبدی که این دو درس نیاز به تکرار زیاد داره اما توصیه میکنم دوستان حتما بخونن. برای زبان کتاب لزگی رو پیشنهاد میکنم اما چون نیاز به تکرار زیاد داره زمان زودتری رو بهش اختصاص بدین که متاسفانه من این کار رو نکردم اما اکیدا به دوستان توصیه میکنم زبان رو حتما در برنامه شون قرار بدن.
کتاب نمونه سوالات lQB انتشارات خلیلی به دلیل جواب های تشریحی و کامل بسیار مفید و کمک کننده بود.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
یه جمله به دوستان:به رویاهاتون اجازه ظهور بدین،موفقیت فقط نصیب کسانی میشه که باور کنن،تصمیم بگیرن و شروع کنن...و اینکه هیچ تلاشی بی ثمر نخواهد موند.
در آخر از شما و سایت خوبتون بی نهایت سپاسگذارم.قبل از کنکور مطالب شما خیلی بهم انگیزه داد و کمک کرد که باور کنم که رسیدن به رویاها غیر ممکن نیست.با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما...
پاسخ