[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 19 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96
مصاحبه با رتبه 19 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/05/12    

سلام
نگار ساعدی هستم.
دانشجوی ترم 8 مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران ورودی سال 92
رتبه 17 در سهمیه و رتبه کل 19 را کسب کردم و اولین تجربه ام برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد بود.
درصد هایم به این صورت بود:    رتبه در سهمیه 17  رتبه در کل 19   نوع سهمیه ازاد
بهداشت حرفه ای:43 %
فیزیک:36.8 %
شیمی:13.3 %
ریاضی:68.6 %
ارگونومی:26.6 %
زبان:2.5 %
من برای کنکور از شهریور پارسال شروع کردم ولی نه به طور جدی و مداوم.
علت اینکه یک مقدار زود شروع کردم این بود که ترم 7 و 8 کارآموز بودم و باید درس خواندن و کارآموزی را هماهنگ میکردم.من برای شروع هر درسی، ابتدا جزوه درسی ام را مطالعه میکردم بعد به سوالات سال های گذشته نگاهی می انداختم و بعد کتاب رفرنس را شروع میکردم. من هر کتاب را خلاصه میکردم و دیگر خلاصه هایم را میخواندم.
در طول کارآموزی تا ساعت 14 مشغول بودم و روزی تقریبا 2 ساعت میخواندم اما هر چه به زمان کنکور نزدیک تر میشدم زمان مطالعه ام افزایش می یافت به طوری که مطالعه ام در ماه آخر تقریبا روزی 8 ساعت و در روز های آخر به 12 ساعت رسید.از اوایل آذر ماه شروع کردم به تست زدن اما موضوعی، یعنی اگر صدا میخواندم تست های مربوط به صدای سال های گذشته را میزدم.
البته در این مدت خیلی وقت ها نا امید میشدم و خیلی کم میخواندم یا حتی گاها نمیخواندم. ولی امید های خانواده ام و همراهی خواهر عزیزم نرگس جان و دوست گلم فاطمه جان و استاد محترم دکتر بیاتیان بود که نگذاشت دل سرد شوم.
من تقریبا تمام منابع رو مطالعه کردم اما اشتباهی که داشتم زمان خیلی کمی برای زبان گذاشتم به طوری که اگر چند درصد بیشتر زده بودم رتبه ام بهتر میشد ولی باز هم خدارو شاکرم که کمکم کرد و رتبه 19 رو بدست آوردم.
یکی از اشتباه های دیگرم این بود که من کتاب های قدیمی دکتر بهرامی را خوانده بودم و این پیشنهاد را به همه دارم قبل از شروع، رفرنس های جدید و به روز را تهیه کنند.
البته این هم یاد آور شوم که حتما یکسری جزوات مثل جزوه سم شناسی دکتر نقاب و ارگونومی دکتر سراج و تهویه دکتر قربانی را حتما مطالعه کنند.
بعضی از دوستان وجودشان پر از انرژی منفی بود و دائما می گفتند دانشجوی دانشگاه آزاد قبول نمی شود.ولی من میخواهم بگویم خواستن توانستن است. هر فردی بخواهد میتواند و اصلا مهم نیست که از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شده و یا چه زمانی فارغ التحصیل شده.
البته این را هم متذکر شوم که دانشجو های رشته بهداشت حرفه ای دانشگاه آزاد تهران از لحاظ علمی هیچ چیز کمتر از دیگر دانشجو ها ندارندپا آرزوی موفقیت دارم برای همه بچه های بهداشت حرفه ای. موفق و موید باشید.
پاسخ