[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 9 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96
 مصاحبه با رتبه 9 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/05/12      

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
زهرا السادات موسوی فرد متولد 1370 اهل کرمانشاه-هرسین

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در رشته ی مهندسی بهداشت حرفه ای رتبه ام در کل  9 و در سهمیه 7 هست نوع سهمیه ازاد
درصدهام:بهداشت حرفه ای :43.262  فیزیک:29.825 شیمی:18.33 ارگونومی:50  ریاضی:45.098
زبان:35
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
از دانشگاه علوم پزشکی ایلام فارغ التحصیل شدم با معدل 16.07 در زمان خوندن واسه ارشد بیکار بودم

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
دانشگاه تهران به خاطر امکانات آموزش بهتر و اساتید مطرح

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
من از اواسط مرداد شروع کردم هر روز میخوندم به جز جمعه ها  و هرروز میانگین 4 ساعت میخوندم و بر نامه مطالعاتیم به این صورت بود که هرروز زبان و  بیش از 10 دور تا زمان آزمون کتاب ها رو مرور کردم در روزهای آخر خلاصه ها مو مرور کردم و در نهایت خلاصه خلاصه هامو  واسه تست زنی ام از همون عید من شروع کردم به تست زنی در کنار مرور کتاب ها

دروس رشته کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
واسه ایمنی :ایمنی فام ،ایمنی حلوانی،دو جلد ایمنی کاربردی استاد حبیبی وآیین نامه ها- نمونه برداری:چوبینه ،سه جلد بهرامی - تهویه:دکتر جعفری،و جزوه قربانی- ارگونومی:کیخامقدم،ارمکی،هلاندر،ارزیابی پوسچر چوبینه - سم شناسی:دکتر شاه طاهری،استیسی،جزوه نقاب - تنش های  حرارتی گلبابایی - صدا و روشنایی و حریق  گل محمدی - واسه عمومی یا: دوجلد مورتیمر واسه شیمی  ریاضی کرایه چیان جلد اول و مقدماتی فیزیک درسنامه مکرمی - زبان ام لزگی
توصیه من به داوطلبان خوندن کتابه و جزوه در کنار کتاب

از اینکه شما  2 عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
من بار اول دوسال پیش با انجمن به توصیه ی دوستان آشنا شدم واقعا عالی از همه لحاظ (منابع پیشنهادی،مصاحبه با رتبه های برتر،جزوهات پیشنهادی و...)

جایگاه خانم ها را در رشته بهداشت حرفه ای چطور ارزیابی می کنند
متاسفانه جایگاه خانم ها در بهداشت حرفه ای در کشور ما خیلی جا نیافتاده و بیشتر باید به تدریس و مقاطع بالاتر فک کنن

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
من ام از شما به خاطر زحماتتون تشکر میکنم، من یه تشکر ویژه از مهندس مهدی موسوی که تمام این یکسال صبور بودن در مقابل سوالات من و کمک ام کردن دارم وهمچنین از گروه مطالعاتی (مهندس بابکی و خانم مهندس میرنظامی )کمال تشکر و دارم.
پاسخ