[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد ایمنی رتبه مصاحبه کنکور سال صنعتی

مصاحبه با رتبه 7 کنکور ارشد ایمنی صنعتی سال 96
مصاحبه با رتبه 7 کنکور ارشد ایمنی صنعتی سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/03/16                  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با سلام
محسن صادقی یارندی هستم، دانشجوی ترم هشت رشته مهندسی بهداشت حرفه ای، دانشگاه علوم پزشکی قم.

در کنکور ارشد وزارت علوم در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رشته مجموعه ایمنی صنعتی شرکت کردم. درصدهام به این صورت بود:
زبان انگلیسی 22/22 درصد
ریاضی و آمار مهندسی : سفید
بهداشت محیط کار: 40 درصد
ایمنی محیط کار : 23/33 درصد
دروس تخصصی: 5 درصد
رتبه 7 مهندسی ایمنی صنعتی

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته بهداشت حرفه ای، دانشگاه علوم پزشکی قم، معدل فعلی من 18/13 هست. خیر شاغل نبودم.

ایا برنامه ای برای ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای دارید؟ یا اینکه تو همین رشته  ایمنی صنعتی تحصیل خواهید داد؟
بله، فعلا که هدف اصلیم قبولی در آزمون ارشد بهداشت حرفه ای هست و با توجه به اینکه رشته کارشناسی من هم بهداشت حرفه ای بوده، انتخاب اول من خواهد بود.

کدام دانشگاه و رشته را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
در رشته بهداشت حرفه ای، در صورت قبولی انتخاب اولم دانشگاه تهران خواهد بود، دلیلش هم سطح علمی بالای این دانشگاه و حضور اساتید برجسته در رشته بهداشت حرفه ای هست. در رشته ایمنی صنعتی هم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رو انتخاب خواهم کرد.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
من تقریبا از ابتدای سال شروع به خواندن کردم، میانگین روزی 4 ساعت، و هدفم برای مطالعه هم صرفا ازمون ارشد بهداشت حرفه ای هست، و روی آزمون ارشد وزارت علوم تمرکزی نداشتم و صرفا فقط برای آشنایی با سطح سوالات ارشد این آزمون رو دادم که خداروشکر نتیجه مطلوبی داد.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مجموعه ایمنی صنعتی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
همونطور که خدمتتون عرض کردم، دروسی که مطالعه کردم فقط کتب رشته بهداشت حرفه ای هست که همه ی دوستان بهداشت حرفه ای باهاش آشنایی دارن، برای درس زبان کتاب 504 واژه به همراه لغات ضروری تافل، برای درس ریاضی که قطعا راهنمای خوبی نخواهم بود، و مرور تست های چند سال اخیر رشته ایمنی صنعتی.
به نظرم اگر کسی به دروس بهداشت حرفه ای مسلط باشه، به راحتی میتونه در این ازمون رتبه قبولی کسب بکنه، توصیه مهم من این هست که به هیج وجه سوالی رو که بلد نیستن نزنن، چون درصدهای من در دروس زبان و ایمنی محیط کار به شدت تحت تاثیر این نمره منفی ها قرار گرفته و کم شده.

فكر ميكنيد رقباي جدي رشته مجموعه ایمنی صنعتی بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
به نظرم رقبای جدی بچه های بهداشت حرفه ای هستن، چون واحد های مرتبط با بهداشت حرفه ای در رشته ی مجموعه ایمنی صنعتی زیاد هست، آمار هم گواه بر اینه که بچه های بهداشت حرفه ای همه ساله رتبه های خوبی رو در این رشته کسب میکنن.

در مورد رشته های كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته ایمنی صنعتی را چطور مي بينيد؟
 آینده ی این رشته رو بسیار روشن پیش بینی میکنم، متاسفانه ارزش رشته هایی همچون بهداشت حرفه ای و ایمنی در کشور ما هنوز به درستی شناخته نشده، اما به مرور داره بهتر میشه و به نظرم این رشته ها در آینده ای نه چندان دور، با توجه به نیاز کشور به افزایش سطح ایمنی و بهسازی محیط های کار به رشته هایی مهم و حیاتی بدل میشن.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
ممنونم از شما، خیر هر آنچه که مهم بود رو گفتم، منابع و کتاب هایی که همه ساله سوالات از آنها طرح میشه رو همه دوستان میدونند، یا با یه نگاه سریع به آزمون های سال های قبل میشه فهمید، آنچه که ماها نیاز داریم امید و انگیزه هست، امیدوارم بچه ها هیچ وقت امیدشون رو از دست ندن و با توکل بر خدا به راهشون ادامه بدن، قطعا نتیجه نهایی مثبت خواهد بود.
ممنون.
پاسخ
سلام لطفا یکی از دوستان منابع و کتابهای ک باید تهیه کرد رو برام ایمیل کنه.رشته ایمنی صنعتی
amirhossein7096@mihanmail.ir
پاسخ