[-]
کلمات کلیدی
آقای مهدی ارشد مهندسی حرفه 95 بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال موسوی

مصاحبه با آقای مهدی موسوی رتبه 4 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95
#1
 
مصاحبه با رتبه 4 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای  سال 95
 
مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

تاریخ مصاحبه:  95/04/11                                  

اقای مهدی موسوی و خانم سمانه خداوردلو بخاطر تراز برابر امسال هر دو رتبه 4 را کسب کردند

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
سید مهدی موسوی  هستم.

در کنکور ارشدربهداشت حرفه ای امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

درصدام به این صورت بود بهداشت حرفه ای 36.73، فیزیک 18.33، ریاضی 58.33 ، ارگونومی 25.93، زبان 52.50 ، شیمی 13.33رتبه 4

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من فارغ التحصیل رشته بهداشت حرفه ایی از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هستم . خیر من در حین مطالعه برای کنکور نه شاغل بودم و نه دانشجو بلکه دوران خدمت سربازی را داشتم سپری میکردم و تا این لحظه که با شما دارم این مصاحبه رو انجام میدم هنوز سریاز محسوب می شوم

برای کسانی که مثل شما
سرباز یا شاغل هستن و غیره، وقت کمتری برای درس خواندن دارند چه پیشنهادی دارید؟
سربازی شرایط خاص خودش رو داره و بسته به یگان خدمتی وقت آزاد برای مطالعه متفاوته من بشخصه برای خودم برنامه ریزی کرده بودم و اون اوقاتی که میشد درس خوند رو برای خودم مشخص کرده بودم و سعی میکردم از وقتم نهایت استفاده رو ببرم هرچند این وقت شاید روزی کمتر از یک ساعت بود ولی باز توی این یک ساعت سعی میکردم بهترین کارایی رو داشته بهترین استفاده رو ازش ببرم. بهترین پیشنهادم برای این دوستان اینه که وقت های آزاد خود رو بشناسن و متناسب با اون وقت برای خودشون برنامه ریزی انجام بدهند. هرچند این وقت کم باشه ولی اگه آهسته و پیوسته مطالب خونده بشه کارایی خوبی خواهند داشت

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟

من الویت اول خودم رو دانشگاه تهران انتخاب کردم و دلیل این دانشگاه تهران بهترین دانشگاه هستش و گمون کنم هر دانشجو ارزوی دلش میخاد که وارد این دانشگاه بشه و از نظر رشته ما هم اساتید سرشناس بهداشت حرفه ایی از جمله استاد شاه طاهری ، استاد گلبابایی و.... توی این دانشگاه حضور دارند و امکان فعالیت توی همه شاخه های عوامل فیزیکی شیمایی ارگونومی و... زیر نظر این اساتید وجود داره .
 
چرا در گرایش های بهداشت حرفه ای مانند ارگونومی و  HSE.. نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
من سال 93 رشته مهندسی شیمی گرایش HSE شرکت کردم و قبول شدم ولی با مشورت با اساتید و بررسی شرایط موجود بشخصه به این نتیجه رسیدم که رشته بهداشت حرفه ایی رشته ایی جامع تر از بقیه رشته می باشد . در مورد ارشد ارگونومی هم به دلیل این علاقه ایی به این درس ندارم.
 
تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟
همونطور که قبلا گفتم من توی خدمت سربازی بسر میبرم و خدمت من از آبان 93 شروع شد ، من از مهر 94 تصمیم گرفتم ک برای ازمون 95 خودم رو برسونم و از اون زمان شروع کردم به خوندن خلاصه دروس که قبل از رفتن بخدمت آماده کرده بودم چون توی پادگان وقت کافی و جای برای نگهداری کتاب نداشتم نمی تونستم با خودم کتاب و جزوه ببرم فقط همه یک دفتر خلاصه داشتم که همه دروس رو توی اون دفتر خلاصه نویسی کرده بودم و کم کم شروع کردم به خوندن شاید شده بود ک یک روز میخوندم ولی بجاش دو هفته نمی خوندم ولی وقتی مرخصی میگرفتم ساعت خوندم تا 4ساعت هم میرسید . نزدیک به کنکور دو هفته مرخصی گرفتم و روزی 8 ساعت خوندم .
 
در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
بدون شک از همه دوستان بپرسید خواهند گفت که ناامیدی در مطالعه روتجربه کردند.من هم از این قاعده خارج نبودم  و شاید بتونم بگم شدیدتر از دیگران یاس و ناامیدی رو تجربه کردم . من بنابه شرایط خدمتی باید وقت درس خوندن برای من ایجاد میشد و دست خودم نبود که بگم امروز این مقدار از روز رو مطالعه کنم . ولی داشتن امید و انگیزه و اراده مهم ترین فاکتوری هست که میتونه به آدم در سخت ترین شرایط کمک بکنه .
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای موفقیت راحتر من به داوطلبین تسلط روی این کتابها رو توصیه میکنم .سم شناسی استیسی ترجمه دکتر نجف آبادی و سم شناسی دکتر  شاه طاهری  -  مهندسی صدا و ارتعاش و مهندسی روشنایی دکتر گلمحمدی- سه جلد نمونه برداری دکتر بهرامی – تنش های حرارتی دکتر گلبابایی = تهویه صنعتی دکتر جعفری – بهداشت پرتو دکتر منظم – ایمنی و بهداشت برای مهندسین دکتر فام و دو کتاب ایمنی کاربری و شاخص های عملکرد در صنعت دکتر حبیبی – ارگونومی ارمکی و ارزیابی پوسچر چوبینه – شیمی عمومی و آلی زوار زاده و تست های مکرمی  – فیزیک خانیران – ریاضی دیبا گران و تست های سالهای گذشته وزارت بهداشت مکرمی – زبان انگلیسی برای دانشجویان علوم پزشکی و لزگی .

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
قطعا بچه های بهداشت حرفه ایی چون اشنایی بیشتری با دروس تخصصی دارند . هرچند از رشته های شیمی مکانیک و فیزیک در کنکور ما شرکت میکنند که تسلط این افراد بیشتر روی دروس عمومی می باشد  ولی تعداد این افراد کم هست و اکثر قبول شده ها کارشناسان بهداشت حرفه ایی هستند.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته مهندسی بهداشت حرفه ای را چطور مي بينيد؟


بنظرم دوران حاضر به دلیل اینکه اهمیت به موضوع ایمنی و پیشگیری برای همگان اثبات شده این رشته دارای چشم انداز خوبی هست هر چند هنوز خیلی با جایگاه واقعی خودش فاصله داره.

از اینکه شما بیش از 4 ساله عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید و به عنوان کارشناس انجمن فعالیت می کنید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
وجود همچنین سایت که باعث گرد هم آمدن همه فارغ تحصیلان و دانشجوهای این رشته شده که باعث تبادل تجربه و دانش اعضای انجمن شده . و با توجه به ایده های جدیدی که این سایت داره میتونه برای خیلی از علاقه مندان به این رشته جذاب باشه.
 
ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
خواهش میکنم برای شما و همه اعضای انجمن ارزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگی را دارم .





 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مصاحبه با رتبه 2 ارشد HSE وزارت بهداشت 1402 masoomi 0 1,675 07-24-2023، 12:52 PM
آخرین ارسال: masoomi
  مصاحبه با رتبه 8 کنکور ارشد ارگونومی 1402 masoomi 0 914 07-19-2023، 05:46 PM
آخرین ارسال: masoomi

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان