[-]
کلمات کلیدی
21 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال 94

مصاحبه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94
مصاحبه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94

تاریخ مصاحبه:  94/06/26                 
                         مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

خلاصه مصاحبه اقای جواد غفاری

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای امسال دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران خواهند بود. ایشان از اواخر مهر ماه با 2 الی 3 ساعت شروع کردند به درس خواندن و ماه های اخر تا 12 ساعت مطالعه داشتند و بیشتر موفقیت خودشون در این آزمون با خواندن منابع کتابی می دانند و اعتقادی به جزوات ندارند،اقای جواد غفاری شرکت در آزمون های ازمایشی موسسات را برای خودشان کمک کننده می دانند . توصیه ایشان برای داوطلبان این است که اگه دنبال يک دانشگاه هستند از همين الان شروع کنند و به درس های تحصصی اهمیت بیشتری بدهند.

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟

سلام  جواد غفاري هستم متولد ٧٢

در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه ٢١،  درصدام بهداشت ٣۶.۵ ارگونومي ٣٨   رياضي۵۵   فيزيک۴۵    شيمي١۶    زبان ٢.۵

ورود به مقاطع  کاردانی و لیسانس شما در چه سالهای بود و در كدام دانشگاها؟

ورودي ٩٠کارشناسي پيوسته دانشگاه علوم پزشکي اروميه

قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟ و بعد از آن چه طور؟ فکر میکردید امسال با رتبه
21 قبول بشوید؟
قبل از کنکور به اميد رتبه زير 3 شروع کردم  بعد کنکور هم منتظر رتبه اي بين ١٠الي ٢٠ بودم  ولي پاسخنامه اگه واقعا درست بود همون رتبه ١ تا ٣ ميتونستم بيارم.

سال قبل هم شرکت کرده بودید؟ رتبه شما چند شده بود؟

سال قبل شرکت نکرده بودم

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟

از اواخر مهر شروع کردم و روزي 2 الی 3 ساعت ميخواندم تا اذر ماه ، از اذر ماه به بعد روزي شش ساعت مطالعه داشتم و ماه اخر هم روزي 12 ساعت ميخواندم

نحوه خواندن دروس چگونه بود؟ مثلا در طی چند هفته یک درس را کاملا مطالعه می کردید و بعد سراغ درس دیگر می رفتید یا اینکه روزتان را همزمان به چند درس اختصاص می دادید؟

من برنامه اي که داشتم مبني بر اين بود که همه کتاب ها را يکجا تمام کنم بنابراين سعي نميکردم کتاب به کتاب جلو برم بلکه مبحث به مبحث جلو ميرفتم و هر روز هم شش کتاب ميخوندم به طوري که صبح ها اکثرا دروس تمريني و ظهرها دروس حفظی رو ميخواندم

به تنهايي مطالعه ميكرديد يا به همراه شخص يا اشخاص خاصی پيش ميرفتيد؟

تنهايي مطالعه ميکردم ولي از يکي از همکلاسيام کمک ميگرفتم

چندوقت یکبار تفریح داشتید؟

هر روز عصرها  تقريبا بيرون ميرفتم ، نيم ساعت هم هر شب ورزش ميکردم

مكان مطالعه براي شما فرقي هم ميكرد؟ بيشتر دركجا مطالعه ميكرديد؟(اتاق خوابگاه/منزل/سالن مطالعه ...)

زياد فرقي نداشت  من تو اتاقم که دست کمي از ميدان جنگ نداشت اکثر مطالعه ميکردم  ولي ماه اخر تو خونه مطالعه کردم.

براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟

بيشتر دروس تخصصي مثل تجزيه و ايمني و سم شناسي  البته دروسي مثل رياضي و فيزيک هم وقت زياد گذاشتم.

برنامه تست زنی شما به چه صورت بود؟ و از کی شروع به زدن تست کردید؟

من خوندنمو با تست شروع ميکرد يعني قبل شروع درس تست ها را نگاه ميکردم تا برای هر درسي جهت گيري خاصي داشته باشم و بعد تموم شدن اون مطلب تستاشو کار ميکردم

ایا شما موفقیت خودتون را در این آزمون  بیشتر با خواندن منابع کتابی می دانین یا با خواندن جزوات

تا عيد منابع رو کامل خوندمو خلاصه برداري کردم بعد عيدخلاصه هامو خوندم  اعتقادي به جزوه ندارم

نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي  که توسط موسسات  برگزار می شود چيست؟

خوبه اکه کسي بتونه شرکت کنه ، من خودم شرکت ميکردم و نتيجه خوبي داشت خيلي بهم کمک ميکرد

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟

نه هيج وقت نا اميد نشدم از همون روز اول مطمئن بودم قبول ميشم و فقط برای رتبه بهتر تلاش ميکردم و اميدم به خدا بود.

چه كساني كه در قبول شدنتان تاثير بسزايي داشتند؟ اين افراد چگونه به شما كمك كردند؟
.
خانواده ام بيشتر تشويقم ميکردن جا داره از خانم پيرمرادي که کمک زيادي به بنده کردن در جمع اوري منابع تشکر کنم و براشون اروزي موفقيت بيشتر داشته باشم

اگر به عقب برگرديد چه تغييري در شيوه خواندن درس خواندنتان ميداديد؟

سعي ميکنم دروسي مثل ايمني رو بيشتر بخونم .

بنظر شما داوطلبان رشته شما  بیشتر در چه درس های رقابت دارند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟

بنظرم پر اهميت ترين درس بهداشت حرفه اي هستش  بقيه دروس اهميتشون در يه حد می باشد

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟

بيشتر هم رشته هاي خودمون و دانشجوهاي شيمي به دليل اينکه بازار کاري کمتري دارن بيشتر به سمت اين رشته ميان.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته شما را چطور مي بينيد؟ بيشتر در كجا ها مي توانيد مشغول به كار شويد؟
رشته نوپايي هستش و جا برای  پيشرفت زياده و اينده خوبي داره  بيشتر در صنايع و مراکز بهداشتي ميشه مشغول شد.

به کار شدن پس از فارغ التحصیلی از مقطع ارشد نیز فکر می کنید؟

صدرصد از همين الان دنبال کارم

برای آزمون دکترا نیز میخواهید همین رشته را ادامه دهید؟به چه دلیل
؟
بله همين رشته رو ادامه ميدم چون رشتمو قبول دارم.

در صورت امكان نقاط ضعف و نقاط قوت دانشگاهي كه به احتمال زیاد  پذيرفته  شوین را شرح دهيد؟

دانشگاه شهيد بهشتي يکي از بهترين دانشگاههاي ايران هستش و اساتيد مجرب و خيلي خوب داره
نقاط ضعف هم نظري ندارم.

شما الان رتبه 21 کنکور ارشد هستین حاظر خواهین بود به داوطلبان کنکور سال بعد راهنما باشین
.
بله حتما خوشحال ميشم بتونم کمکي بکنم به دانشجوهاي ارشد اينده

در نهايت چه توصيه اي براي داوطلبان اين رشته داريد؟

درس نخونن همينجوري قبول هستند . شوخي ميکنم اگه دنبال يه دانشگاه خوبن از همين الان شروع کنن و به دروس تخصصي اهميت بيشتري بدند.

خیلی ممنون وقتون را در اختیار ما قرار دادین .برای شما ارزوی موفقیت داریم

ممنون از شما
پاسخ