04-25-2015، 11:21 PM
آشنایی با استاندارد HACCP
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است،(HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS) و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد. این سیستم مزایای زیادی در سازمان هایی دارد که در زنجیره تامین غذائی فعالیت می کنند و آنها را قادر می سازد تا کنترل کلیدی بر پروسه های گوناگون و منابع کنسانتره در فعالیت هایی داشته باشند که در تضمین سلامت غذایی امر حیاتی است
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات:10
منبع:
آشنایی با استاندارد HACCP.pdf (اندازه 1.61 MB / تعداد دانلود: 75)
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی است،(HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS) و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد. این سیستم مزایای زیادی در سازمان هایی دارد که در زنجیره تامین غذائی فعالیت می کنند و آنها را قادر می سازد تا کنترل کلیدی بر پروسه های گوناگون و منابع کنسانتره در فعالیت هایی داشته باشند که در تضمین سلامت غذایی امر حیاتی است
نوع فایل: PDF
تعداد صفحات:10
منبع:
آشنایی با استاندارد HACCP.pdf (اندازه 1.61 MB / تعداد دانلود: 75)