کلمات کلیدی
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 5367
عوامل زیان‌آور شیمیایی محیط کار و روش‌های کنترل آنها
عوامل زیان‌آور شیمیایی محیط کار و روش‌های کنترل آنها
تقسیم بندی مواد آلوده کننده محیط کار بر مبنای حالت فیزیکی 
تقسیم بندی بر مبنای ترتب شیمیایی 
تقسیم بندی بر مبنای اثرات فیزیولوژیکی 
نمونه برداری از هوای محیط کار و آنالیز آن
روش‌های نمونه‌برداری از آلودگی هوای محیط کار
مراحل آزمایش و تعیین مقدار مواد
مقایسه نتایج با استانداردها
کنترل آلاینده‌های شیمیایی

نوع فایل: Word
تعداد صفحات: 7 [attachment=287]


[quote]
W.H.O 
 قاسم خانی ـ شناسایی عوامل زیان آور شیمیایی (گازها و ب
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 4592
آشنایی با برخی از سازمان‌های مهم در بهداشت حرفه‌ای
آشنایی با برخی از سازمان‌های مهم در بهداشت حرفه‌ای
(OSHA) سازمان ایمنی و بهداشت حرفه‌ای: این سازمان در سال 1970 تشکیل شده و مسئول تنظیم قوانین و مقررات مربوط به حفظ ایمنی و بهداشت کارگران در امریکا می‌باشد این سازمان وظیفه بازرسی از محیط‌های کاری را در کشور مذکور دارد و استانداردهای لازم را نیز تدوین می‌نماید.
انجمن متخصصان بهداشت صنعتی امریکا ACGIH
سازمان بهداشت جهانی World Health Organization
سازمان بین‌المللی کار International Labor Organization-ILO

نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: 21
منبع
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 3599
اهداف بهداشت حرفه‌ای بر طبق نظر کمیته مشترک (WHO) و (ILO)
اهداف بهداشت حرفه‌ای بر طبق نظر کمیته مشترک بهداشت جهانی (WHO) و سازمان بین‌المللی کار (ILO)
تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی کارکنان در هر شغلی که هستند.
پیشگیری از بیماری‌ها و حوادث ناشی از کار
انتخاب کارگر یا کارمند برای محیط و شغلی که از نظر جسمانی و روانی توانایی انجام آن را دارد و یا به‌طور اختصاصی تطبیق کار با انسان و یا در صورت عدم امکان تطبیق انسان با کار.
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1679
شاخص سلامتی WHR
شاخص WHR نسب دور کمر به دور باسن Waist to Hip Ratio

[align=right]نسبت کمر به لگن WHR

بر اساس تحقیقات علمی نسبت دور کمر به لگن یا WHR شاخص معتبری برای بررسی سطح سلامت افراد محسوب می شود. تحقیقات نشان می دهد افرادی که توده چربی بیشتری در ناحیه کمر و شکم نسبت به لگن دارند بیشتر در معرض خطر بیمارهای قلبی _ عروقی هستند.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) معتقد است مردان با WHR بالاتر از 0.9 و زنان دارای WHR بیشتر از 0.85 با داشتن BMI فراتر از 30 چاق محسوب می شوند. بر اساس نظر انجمن
نویسنده: masoomi - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2502
بهداشت حرفه ای در مراقبین سلامت
بهداشت حرفه‌ای در مراقبین سلامت 
بهداشت حرفه‌ای، علمی متشکل از علوم متنوع شامل مهندسی، اپیدمیولوژی (مطالعه توزیع بیماری در جمعیت)، فیزیک، آمار، زیست شناسی، میکروب شناسی، شیمی، آناتومی، فیزیولوژی و سم شناسی است. دانشی که علومی نظیر بهداشت عمومی و محیط، کامپیوتر و روانشناسی صنعتی را به کار می‌گیرد. 
اهداف بهداشت حرفه‌ای(کمیته مشترک WHO,ILO در ژنو 1953)
ارتقاء و تأمین عالی‌ترین درجه ممکن وضع جسمی، روانی و اجتماعی کارکنان همه مشاغل، جلوگیری از بیماری‌ها و حوادث شغلی، انتخاب کارگر و