کنترل عوامل زیان آور محیط کار در مراکز نگهداری گندم
نویسنده: مهندس اله یار عرب:
سلامت نیروی انسانی به عنوان اصلیترین سرمایه برای برنامهریزی، رشد و توسعه از اهمیت
فوقالعاده ای برخوردار است.
در این مقاله مهمترین عوامل زیان آور محیط کار در سیلوهای ذخیره سازی غلات و راههای کنترل آن مورد توجه قرار گرفته است. این عوامل زیان آور از قبیل: بیماریهای ریوی ناشی از استنشاق گرد و غبارهای گیاهی مانند آسم گندم، عوامل زیان آور شیمیایی محیط کار که عمدتاٌ مربوط به حشرهکشها و سموم تدخینی بوده، عوامل زیان آور بیولوژیک و عوامل زیان آور فیزیکی محیط کار که مهمترین آن آلودگی صوتی بوده مورد ارزیابی قرار گرفته است.
نوع فایل: Word
تعداد صفحات: 15
كنترل عوامل زيان آور محيط كار در مراكز نگهداري گندم.doc (اندازه 133 KB / تعداد دانلود: 85)
نویسنده: مهندس اله یار عرب:
سلامت نیروی انسانی به عنوان اصلیترین سرمایه برای برنامهریزی، رشد و توسعه از اهمیت
فوقالعاده ای برخوردار است.
در این مقاله مهمترین عوامل زیان آور محیط کار در سیلوهای ذخیره سازی غلات و راههای کنترل آن مورد توجه قرار گرفته است. این عوامل زیان آور از قبیل: بیماریهای ریوی ناشی از استنشاق گرد و غبارهای گیاهی مانند آسم گندم، عوامل زیان آور شیمیایی محیط کار که عمدتاٌ مربوط به حشرهکشها و سموم تدخینی بوده، عوامل زیان آور بیولوژیک و عوامل زیان آور فیزیکی محیط کار که مهمترین آن آلودگی صوتی بوده مورد ارزیابی قرار گرفته است.
نوع فایل: Word
تعداد صفحات: 15
كنترل عوامل زيان آور محيط كار در مراكز نگهداري گندم.doc (اندازه 133 KB / تعداد دانلود: 85)
منابع مورد استفاده:1- پایان – رسول 1381 اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی چاپ اول انتشارات آییژ
2- حلم سرشت پریوش – دل پیشه اسماعیل بهداشت کار 1376 انتشارات چهر
3- قضائی – صمد بیماریها و عوارض ناشی از کار 1371 انتشارات دانشگاه تهران
4- مجموعه مقالات و سخنرانیها ارائه شده در اولین سمینار هسته خودکفایی – تحقیقاتی صنایع آرد و نان چاپ اول 1370
5- عرب – الهیار – بهداشت در بلایا چاپ اول 1380 انتشارات گلبان
Saluato. 1992 Environmental Engineering and Sanitation. Jhon wiley interscienceHai y. H. 2004. Food Borne Disease Hand book vols 1 – 4 marcel Dekker