[-]
کلمات کلیدی
گزارش کار تکدانه شرکت

گزارش کار شرکت تکدانه
#1
گزارش کار


نام کارخانه : تکدانه
تاریخ بازدید:07/08/92
تهیه و تنظیم :حافظ پایداری
شعار:...ولی هیچی تکدانه نمیشه!



تاریخچه و آشنایی با کارخانه:

امروزه تکدانه، با تولیدات متنوع خود پا در عرصه تجارت جهانی گذاشته و توانسته است محصولات تولیدی خود را به بیش از شانزده کشور دنیا از جمله ژاپن، آمریکا و اروپا صادر نماید.
سال 64 طرح داده شد و سال72 به بهره برداری رسید.تکدانه با کنسانتره شروع کرد و به تدریج به محصولات خود افزود.تکدانه ایزوهای مختلفی دارد مثلا 22000 و 14000و ایزو 9000 مربوط به سالهای قبل می باشد. نزدیک به 400 نفر کارگر و 3000 متر مربع مساحت از ویژگی های این کارخانه میباشد. دارای سالن های مختلف از جمله: شربت رب و کنسانتره وتتراپک و غیره. شعار این کارخانه "...ولی هیچی تکدانه نمیشه" است.24 نوع آبمیوه و رب و کنسانتره و پوره از محصولات تکدانه است. از مواد اولیه : میوه - آب اکسیژنه - آنزیم های مورد نیاز – کاغذ


مراحل تولید کنسانتره سیب و عوامل زیان آور در کارخانه:
دریافت – سورتینگ – خردکن – پرس – پاستوریزه – زدن آنزیم – فیلتراسون – تغلیظ
بعضی وقت ها برای اینکه میوه فصل را بعدا آبمیوه کنیم.باید آن را کنسانتره کنیم.سیب وارد کارخانه میشود.میوه وارد مرحله ی سورتینگ میشودو در این مرحله میوه های خراب و نارس و به درد نخور جدا میشود. میوه ها درچاله های غول پیکرشست و شو میدهند.توسط جلوبر و بالابر به داخل سالن هدایت میشوند.میوه ها در اینجا خرد میشوند که به آن مش گفته میشود..در این مرحله میوه ها وارد دستگاه پرس میشوند و آب سیب گرفته میشود و تفاله های آنها به بیرون میروند.
محصول وارد مرحله پاستوریزه میشود.در این قسمت میوه ها حرارت 85 درجه میبینند و آنزیم های آن غیرفعال میشود.چون آبمیوه ها اسیدی است به حرارت زیادی نیاز نیست. حال خودمان به آن آنزیم میزنیم که از آن جمله میشود به پپتیداز و و آمیلاز اشاره کرد که تجزیه کننده ی پپسین و نشاسته هستند که به عنوان عامل کدورت شناخته میشوند.این مرحله یک تا دو ساعت به طول می انجامد.حال محصول وارد مرحله ی فیلتراسیون یا همان شفاف سازی میشود که از خاک برای این امر بهره میبرند.حال محصول وارد مرحله ی تغلیظ میشود که با حرارت دادن آب اضافی آن از بین میرود.کنسانتره شده و بسته بندی میشود.
بطور عمده عامل زیان آور سرو صدا میباشد.در مرحله ی خرد کردن محصول بی دقتی کارگر ممکن است باعث نقص عضو وی و یا گیر کردن لباس بشود.
سالن تتراپک : تهیه آبمیوه – استریل تجاری100 درجه به مدت 15ثانیه – فلینگ ماشین – کاغذ توسط آب اکسیژنه (35درصد بمدت8ثانیه) – با استفاده ار چاقوی هوا آب اکسیژنه اضافی گرفته میشود – اسپتیک چمبل – پرکنی- تاریخ زنی – نی زنی - شرینک – عرضه به بازار

تشکیلات بهداشتی
کارشناس بهداشت حرفه ای تکدانه وظایف خود را اینگونه تعریف کرد
1.انجام معاینات دوره ای سالی یکبار بمنظور پیشگیری
2.انجام معاینات قبل از استخدام کارگران جدیدالورود بمنظور اطمینان از سلامت آنها
3.تشکیل جلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار بمنظور اجرای مقررات بهداشتی و حفاظتی
و پیشگیری از حوادث و بیماری های شغلی ماهی یکبار. ارسال یک صورت جلسه به مرکز بهداشت و دیگری به اداره کار
4.نظارت بر تهیه و استفاده از وسایل حفاظت فردی به منظور ارتقا حفاظت فردی
5.بازدید از واحد های کارخانه بخصوص سالن ها براساس چک لیست
6.شناسایی عوامل زیان زیان آور (مرحله ی بازدید فنی انجام شده و با شرکت های اندازه گیری عوامل زیان آور هماهنگ شده)
7. نظارت بر تهیه وسایل کمک های اولیه بهداشتی که ماهیانه بررسی میشود که موارد با هماهنگی بهداشت یار اضافه میشود
8.نظارت بر برنامه مبارزه با حشرات
9.ارسال آمار به مرکز بهداشت: 6ماهه برای فعالیت های کارشناس بهداشت حرفه ای و 1 ساله برای پزشک طب کار و آمار حوادث 3ماهه بررسی و ارسال میگردد
10.برگه های گزارش حادثه بصورت ماهانه برای تک تک افراد حادثه دیده تهیه میشود. مشکلات: ارسال کتبی به مدیریت

آخرین حادثه 1 ماه پیش کارگر از بشکه کنسانتره افتاده بود
معاینات قبل از استخدام تقریبا برای 50نفر تهیه شده که خلاصه مراحل آن به اینصورت است :
1.پرکردن فرم توسط کارشناس بهداشت حرفه ای
2.مشخص کردن عوامل زیان آور مربوط به شغل کارگر
3.سوالات از پرسنل
4.امضا
5. پزشک
6.آزمایش های مربوطه
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گزارش کار اموزی بهداشت حرفه ای شرکت کاشی و سرامیک masoomi 1 4,056 06-14-2017، 11:00 PM
آخرین ارسال: Mohammadreza.pma
  بررسی مسایل ایمنی و بهداشتی در شرکت الکترو masoomi 0 2,290 05-18-2016، 11:28 PM
آخرین ارسال: masoomi

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان