[-]
کلمات کلیدی
حرفه بهداشت مهندسی ارشد کنکور رتبه مصاحبه سال 99

مصاحبه با رتبه 8 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99
مصاحبه با رتبه 8 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99 
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه: 1399/06/30

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است. 
 به نام خدا پروانه خزایی هستم از لرستان.ورودی سال 95دانشگاه علوم پزشکی البرز در مقطع کارشناسی پیوسته رشته بهداشت حرفه ای.
در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟ 
 بنده فقط در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای شرکت کردم و رتبه ای 8 رو بدست آوردم.درصدها هم به شکل زیر می باشد .تخصصی31.25، فیزیک 48.33، شیمی 30، ریاضی 38.33، زبان 3،0 ارگونومی 20 
تقریبا از چه زمانی مطالعه برای آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود؟ 
برای کنکور از مهره ماه مطالعه‌ام را شروع کردم و تا زمان کنکور میانگین روزانه 7 الی 8 ساعت مطالعه داشتم. ولی مباحث اصلی دروس اختصاصی و درس زبان رو با توجه به این که سعی داشتم در طول تحصیل در دوره کارشناسی مطالعه کنم، تا حدودی آشنایی‌های لازم رو داشتم و این درس‌ها را راحت‌تر پیش می‌بردم. فکر می‌کنم عامل اصلی اینکه درصدهایم کمی خوب شده همین مطالعات دوران کارشناسی بوده. البته هدف شخصی من کسب درصدهای بالاتری بود و البته رتبه ای یک  که متأسفانه حاصل نشد.                 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
منابع مطالعاتی بنده فقط درسنامه های سیگما بود و مشاوره های بسیار عالی جناب آقای مهندس یاسر حاج حیدری.     
حتما سوالت کنکور ارشد سال های قبل رو بخوبن و هم چنین سوالت آزمون دکترا را 
نظرتان در مورد شبیه ساز پاسخنامه کنکور ارشد بهداشت حرفه ای سال 99  که توسط انجمن بهداشت حرفه ای ایران در سامانه  http://www.ohazmoon.ir انجام شد. چیست؟
شبیه ساز پاسخنامه کنکور ارشد خیلی خوب بود یکی از خوبی هاش اینه  که حداقل از استرسی که داریم تا موقع جواب ارشد بیاد کم میکنه.
کانال تلگرام جدید انحمن  oshchannel@
پاسخ