[-]
کلمات کلیدی
مصاحبه رتبه کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه سال 99

مصاحبه با رتبه 13 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99
مصاحبه با رتبه 13 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99 
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه: 1399/06/30

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است. 
 سلام پریناز مهدوی هستم،۲۴ ساله،ساکن استان تهران،فارغ التحصیل از رشته مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با معدل ۱۷/۶۲
در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟ 
فقط رشته بهداشت حرفه ای شرکت کردم
با درصد های: بهداشت حرفه ای 34.028، فیزیک 20، شیمی 35، ارگونومی 23.333، ریاضی 13.333، زبان عمومی 56.667
تقریبا از چه زمانی مطالعه برای آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود؟ 
بنده از مرداد ۹۸ شروع کردم یک دور عوامل فیزیکی شامل صدا و ارتعاش،پرتو ،روشنایی رو خوندن و خلاصه برداری کردن
از مهر تا بهمن به علت کاراموزی دانشگاه زمان درس خوندنم کاهش پیدا کرد اما سعی میکردم طی هر ۱/۵ ماه دو درس رو تموم کنم مثلا سم شناسی با ریاضی  و طی ماه های بعدی علاوه بر شروع دروس جدید ،دروس خوانده شده قبلی رو از روی کتاب یا خلاصه نویسا دوره می کردم،در خرداد یک توقف دو هفته دادم و فقط دروسی که خونده بودم رو دوره کردم و تست زدم،دو هفته اخر خرداد و تیر ماه رو هم دروس باقی مانده رو خوندم
مرداد هم مجدد دوره کردم و تست زدم.
در ارتباط با تایم درس خوندن در طول روز باید بگم که گاهی اوقات ۱۰ ساعت هم میشد که درس میخوندم ولی گاهی روزا هم به علت نداشتن انرژی یا اتفاق های دیگه ممکن بود کلا ۳ ساعت درس بخونم. پس خودتونو سرزنش نکنید اگه یه روز یا چند روز در ماه  کم خوندید یا حتی نخوندید. چون به هرحال کنکور یه پروسه چند ماهه است طبیعیه که خسته شین و یا حتی گاهی احساس بی انگیزگی و نا امیدی داشته باشین
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
- صدا و ارتعاش: کتاب صدا ارتعاش دکتر رستم گل محمدی
- روشنایی: کتاب مهندسی روشنایی دکتر رستم گل محمدی
- پرتو: کتاب جنبه های بهداشتی پرتوهای دکتر محمدرضا منظم
- تنش حرارتی: انسان و تنش های حرارتی محیط کار دکتر فریده
- ایمنی: ایمنی برای مهندسین محمد فام
- سم شناسی: سم شناسی شغلی استیسی
- ریاضی: استفاده از فایل های ریاضی موجود در اینترنت(مباحث حد و پیوستگی، انتگرال،مشتق،لگاریتم،مجموعه ها)
- فیریک: جزوه موسسه دکتر خلیلی
- ارگونومی: جزوه موسسه دکتر خلیلی
- تهویه و نمونه برداری: جزوه موسسه دکتر خلیلی+ نکات تست های ۱۰ سال اخیر
- زبان: لزگی
- شیمی: جلد یک و دو شیمی مورتیمر
تا میتونید زبانتون رو تقویت کنید چون تاثیر به سزایی تو رتبه داره
نظرتان در مورد شبیه ساز پاسخنامه کنکور ارشد بهداشت حرفه ای سال 99  که توسط انجمن بهداشت حرفه ای ایران در سامانه  http://www.ohazmoon.ir انجام شد. چیست؟
بنده در آزمون شبیه ساز شرکت نکردم
کانال تلگرام جدید انحمن  oshchannel@
پاسخ