[-]
کلمات کلیدی
ارگونومی 23 ارشد 95 رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 23 کنکور ارشد ارگونومی سال 95

مصاحبه با رتبه 23 کنکور ارشد
ارگونومی سال 95

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  95/04/18                 

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
نیلوفر ولیزاده هستم

در کنکور ارشد ارگونومی امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رتبه 23 به ترتیب با درصدهای :
ارگونومی: 23.61  فیزویولوژی و تشریح:16.6  فیزیک:38.89   مدیریت:16.67  روانشناسی:58.33  ریاضی:12.50 زبان:15.38

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

بنده با رشته مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه شهید بهشتی با معدل 15.61 فارغ الاتحصیل شده ام، در حین مطالعه نیز شاغل بوده ام.

برای کسانی که مثل شما شاغل یا خانه دار هستن و غیره، وقت کمتری برای درس خواندن دارند چه پیشنهادی دارید؟
از نظر بنده افراد شاغل دارای یک امتیاز مثبت هستند، چرا که زندگی این افراد به صورت ناخودآگاه دارای برنامه ریزی و نظم نسبتا ثابتی است.و به این ترتیب شاید به نسبت، توان برنامه ریزی بهتری داشته باشند زیرا وضعیتشان تا حدی مشخص است. از این رو پیشنهاد بنده این است که افراد شاغل برای خودشان یک برنامه ریزی بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت درنظر گرفته و آهسته و پیوسته گام بردارند.

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
بنده به دلیل محل کار و زندگی ام، ترجیحم بر دانشگاه های تهران هستش ولی با توجه به ظرفیت تعیین شده اولویت دومم دانشگاه علوم پزشکی همدان می باشد

چرا و چگونه شد که رشته ارگونومی را برای ارشد انتخاب کردید چرا در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
من همیشه علایقم به سمت کارهای بکر و جدید بوده و از آنجا که رشته بهداشت حرفه ای هم به دلیل گستردگی و تنوعی که دارد برایم جذاب هست ولی ترجیح دادم رشته ارگونومی را که از دید بنده یک موقعیت بکر است و میتوان قدم های جدید برداشت و افکار وایده های نوین را پیاده کرد انتخاب کنم.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟
اهداف بلند مدت و میان مدتم را در شهریور 94 مشخص و از مهرماه شروع به مطالعه کردم. شش ماه اول روزی 3 ساعت. دو ماه آخر روزی 8 ساعت.

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
بله ناامید میشدم. چون متاسفانه استرس و ناامیدی بخشی از کاراکتر من هستش که قاطعانه عرض میکنم اگر کمی امیدوارتر جلومیرفتم شاید رتبه بهتری کسب می کردم

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته ارگونومی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

سوالات عینا از منابع ذکر شده در سایت سنجش پزشکی طراحی شده بود. و البته تست های سال های قبل هم به همین صورت بود. در رابطه با درس ریاضی من از فیلم آموزشی و تست های سال های قبل ارگونومی بهره بردم،و در رابطه با درس فیزیک جزوات دوران دبیرستان رو بررسی کردم.بقیه دروس فقط مطالعه کتب بود.

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
بهداشت حرفه ای و رشته هایی که در زمینه ریاضی و فیزیولوژی و تشرح قوی تر هستند.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته ارگونومی را چطور مي بينيد؟
من به شخصه قصد دارم روی این رشته با جدیت تمام کار کنم، از آنجا که ایران کشوری درحال توسعه می باشد به مرور وارد مرحله رفاه کارگران و کارمندان خواهد شد.و دراین زمینه قطعا ارگونومی جایگاه خوبی خواهد داشت.

از اینکه شما 3 ساله عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
بسیار عالی و بی نظیر. با توجه به وقت محدودی که دارم اولین مرجعی که برای مرور و مطالعه در زمینه بهداشت حرفه ای با توجه به شغلم انتخاب می کنم انجمن بهداشت حرفه ای ایران  هستش و البته شایان ذکر است که من مطالعه زبانم تماما از همین سایت بوده.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟.
متشکرم. تا جایی که در توانم بود تلاش کردم به سوالات شما پاسخ کامل و کاربردی بدهم . برای تمام اعضای انجمن آرزوی موفقیت دارم.

پاسخ
نیلوفر عزیزم خیلی برات خوشحالم
موفق باشی
((اِنَّ معَ العُســـــــــرِیُســــــری ))
پاسخ
(07-10-2016، 08:58 AM)نفیسه میرنظامی نوشته: نیلوفر عزیزم خیلی برات خوشحالم
موفق باشی

مرسی از لطف همیشگیت ، نفیسه عزیزم
پاسخ