[-]
کلمات کلیدی
مصاحبه رتبه 1کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه سال 94

مصاحبه با رتبه 1کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94

مصاحبه با رتبه 1 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای  سال  94

تاریخ مصاحبه:  94/
07/06                                         مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

خلاصه مصاحبه

داوطلبان ارشد با هدف و با انگیزه بخواند و بدانند که می توانند، این توصیه ای است که رتبه 1 ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای امسال جناب آقای بهمن دستک زن برای داوطلبان ارشد می کنند. آقای بهمن دستک زن برای آزمون ارشد امسال از مهر ماه روزی با 4 ساعت شروع کردند به مطالعه و البته یک ماه آخر کنکور تا 12 ساعت هم مطالعه داشتند.ایشان بیشتر موافقیت خودشان را با خواندن منابع کتابی می دانند و در ازمون های ازمایشی موسسات هم شرکت نکردند و معتقد هستند که همه چیز به خود شخص بستکی دارد.

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟

به نام خدا بهمن دستک زن هستم

در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه 1 رو کسب کردم. درصدهام هم به ترتیب   بهداشت حرفه ای 39   ریاضی 42   ارگونومی 34   فیزیک44   شیمی 34   زبان 42

ورود به مقاطع  کاردانی و لیسانس شما در چه سالهای بود و در كدام دانشگاها؟

من در سال 90 کارشناسی پیوسته بهداشت حرفه ای کرمان قبول شدم

قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟ و بعد از آن چه طور؟ فکر میکردید امسال با رتبه 1 قبول بشوید؟

قبل از کنکور اوایل به رتبه خوب امیدوار بودم ولی بعدا به دلیل مشکلاتی به رتبه خوب اصلا فکر نمیکردم و بعد از کنکورم که دیگه فکر نمیکردم رتبه ام زیر 20 بشه چه برسه به 1

سال قبل هم شرکت کرده بودید؟ رتبه شما چند شده بود؟

نه امسال سال اولم بود

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟

من خوندنم فراز و نشیب زیادی داشت از 3 مهر با روزی 4 ساعت شروع کردم اواسط یه مدت ول کردم اما خوب یه ماه قبل کنکورخوندنم رو روزی 12 ساعت کردم

نحوه خواندن دروس چگونه بود؟ مثلا در طی چند هفته یک درس را کاملا مطالعه می کردید و بعد سراغ درس دیگر می رفتید یا اینکه روزتان را همزمان به چند درس اختصاص می دادید؟

نه روزی چند درس مختلف رو میخوندم.

به تنهايي مطالعه ميكرديد يا به همراه شخص يا اشخاص خاصی پيش ميرفتيد؟

اوایل با هم اتاقی خوابگاهم، اما ترم بعدش که ایشون فارغ التحصیل شدند به تنهایی میخوندم

چندوقت یکبار تفریح داشتید؟

معمولا تو برنامه م تفریح آخر هفته بود اما هر وقت که تفریح فوق برنامه ایم پیش میومد دریغ نمیکردم

مكان مطالعه براي شما فرقي هم ميكرد؟ بيشتر دركجا مطالعه ميكرديد؟(اتاق خوابگاه/منزل/سالن مطالعه ...)

من تو سالن مطالعه خوابگاه مطالعه میکردم.

براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟

برا همش زحمت کشیدم ولی عوامل شیمیایی زحمت بیشتری میخواست

تا روز آزمون هر درس را چند بار مرور كرديد؟

دو باری شد

برنامه تست زنی شما به چه صورت بود؟ و از کی شروع به زدن تست کردید؟

من متاسفانه نتونستم برسم و فقط تست سال 91 رو ی هفته قبل کنکور زدم و تست سالهای 92 و 93 رو هم آبان انالیز کرده بودم

ایا شما موفقیت خودتون را در این آزمون  بیشتر با خواندن منابع کتابی می دانین یا با خواندن جزوات

من به توصیه دوستان فقط رفرنس کتاب خوندم به جز سم شناسی که رفرنس کتابی نداشتم

نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي  که توسط موسسات  برگزار می شود چيست؟

من خودم تو این آزمون ها شرکت نکردم چون اعتقادم بر اینه که همه چی به خود شخص بر میگرده ولی خب طرز تفکرات متفاوته

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟

آره ناامید میشدم اما معمولا داداشم نمیذاشت که از خوندن دست بکشم

چه كساني كه در قبول شدنتان تاثير بسزايي داشتند؟ اين افراد چگونه به شما كمك كردند؟
.
دوستان هم اتاقیم تو خوابگاه و داداشم که خیلی کمکم کردند و بهم امید میدادند که ازشون واقعا ممنونم

اگر به عقب برگرديد چه تغييري در شيوه خواندن درس خواندنتان ميداديد؟

خوندنم رو منسجم تر و با برنامه ریزی میکنم

بنظر شما داوطلبان رشته شما  بیشتر در چه درس های رقابت دارند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟

تو رشته ما معمولا درس های عمومی به خصوص زبان میتونن تعیین کننده باشن

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟

خب اولین رقبا از خود بهداشت حرفه ای هستن اما رشته هایی مثل شیمی و مکانیک هم که به رشته مون دارن وارد میشن رقبای جدی ای هستن.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته شما را چطور مي بينيد؟ بيشتر در كجا ها مي توانيد مشغول به كار شويد؟

تو کشور خودمون به دلیل مسایلی که وجود داره نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد اما خب امیدوارم کشورمون بتونه گام های بیشتری به سمت توسعه برداره و از رشته خودمون که نقش مهمی داره تو این راه استفاده کنه خب مسلما که تو صنایع و کارخانجات بیشتر از رشته خودمون استفاده میشه

به کار شدن  پس از فارغ التحصیلی از مقطع ارشد نیز فکر می کنید؟
فکر که میکنم البته اگه گیرم بیاد

برای آزمون دکترا نیز میخواهید همین رشته را ادامه دهید؟به چه دلیل
؟
آره چون رشته گسترده ایه با دامنه علمی زیاد

در صورت امكان نقاط ضعف و نقاط قوت دانشگاهي كه پذيرفته  شوید را شرح دهيد؟

نقاط قوتش که استاد مجرب و باسواده نقطه ضعفشم امکاناتش هست

شما الان رتبه 1 کنکور ارشد هستین حاظر خواهین بود به داوطلبان کنکور سال بعد راهنما باشین
.
بله حتما اگر بتونم کمکی کنم در خدمت دوستان هستم

در نهايت چه توصيه اي براي داوطلبان اين رشته داريد؟

پیشنهاد میکنم دوستانی که میخوان برای ارشد بخونن با هدف و انگیزه بخونن و بدونن که میتونن

خیلی ممنون وقتون را در اختیار ما قرار دادین .برای شما ارزوی موفقیت می کنیم

ممنون خواهش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
کانال تلگرام جدید انحمن  oshchannel@
پاسخ