کلمات کلیدی
نویسنده: occupational - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 2121
ارزیابی شاخص استرس گرمایی WBGT در نانوایی های لواش سنتی و ماشینی شهر کرمانشاه در فصول
ارزیابی شاخص استرس گرمایی WBGT در نانوایی های لواش سنتی و ماشینی شهر کرمانشاه در فصول سرد

اکبر برزگر شنگل، هدایت عباسی، امید ساکی

چکیده
زمینه و هدف: شرایط­ جوی محیط­ کار در بهداشت حرفه­ ای در رده عوامل فیزیکی زیان­ آور تقسیم­ بندی می­ شود و پایش فردی، محیطی و کنترل این عامل زیان­ آور در محیط­ های کار بر­اساس مقررات بهداشتی الزام گردیده است. لذا در­این مطالعه چگونگی مواجهه کارگران با گرما و میزان تنش­ گرمایی در نانوایی­ های سنتی و ماشینی شهر ­کرمانشاه ر