[-]
کلمات کلیدی
21 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه کنکور سال 97 صاحبه

مصاحبه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97
#1
مصاحبه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97 
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه:1397/05/26

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
با سلام زهره شبگرد، ترم هشت مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه جندی شاپور اهواز هستم. 

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟  رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
 در رشته بهداشت حرفه ای شرکت کردم  رتبه 21 رو بدست آوردم. درصدهای من به این صورت بود:
تخصصی 40%    فیزیک 17.64٪  شیمی 10٪   ارگونومی 18.31٪  ریاضی 51٪  زبان 0

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس  رشته بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابع مورد استفاده من برای درس ایمنی از درسنامه ایمنی و بهداشت برای مهندسین مهندس موسوی استفاده کردم ، کتاب ایمنی کاربردی و شاخص عملکرد در صنعت دکتر حبیبی  و جلد یک ایمنی دکتر جهانگیری و خلاصه ای از کتاب ایمنی دکتر عدل ،  سه جلد نمونه برداری دکتربهرامی ، کتاب روشنایی و تنش و صدا  و مهندسی حریق دکتر گلمحمدی ، ، پرتو بخشهای مهم کتاب هرمان سمبر  ، تهویه دکتر جعفری ، ، کتاب سم شناسی دکتر استیسی و کتاب سم شناسی دکتر احمدی زاده ، کتاب ارگونومی دکتر ارمکی و کتاب ارزیابی پوسچر کیخا مقدم . متاسفانه من برای دروس فیزیک و شیمی کتاب نخوندم . برای درس ریاضی  با توجه به  پایه  ریاضی از دوران دبیرستان داشتم مشکلی با درس ریاضی نداشتم البته  و فقط تست های سالهای گذشته را تمرین کردم توصیه میکنم برای کسانی که علاقه به یادگیری و مرور ریاضی دارن از کتاب کرایه چیان و انورشادکام استفاده کنن  .برای درس زبان کتاب تافل خوندم  و تست های سالهای گذشته رو خونده بودم اما متاسفانه سرجلسه تمام وقتم رو درس ریاضی گرفت و نتونستم به درس زبان برسم . 

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟

من بصورت جدی از بهمن ماه برای آزمون شروع به مطالعه کردم هرچند که از تابستون شروع به جمع آوری منابع و خلاصه برداری از کتابهای رفرنس نمودم . ساعت مطالعاتی من باتوجه به شرایط متفاوت بود چون درگیر کارآموزی و پایان نامه دوره کارشناسی بودم  و بین روزی یک الی نهایت 4 ساعت در روز در شروع مطالعه  داشتم و در روزهای نزدیک به کنکور به روزی 6 ساعت هم میرسید

ایا شما موفقیت خودتون را در این آزمون  بیشتر با خواندن منابع کتابی می دانین یا با خواندن جزوات?
صدرصد کتاب.
در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
بله گاهگاهی ممکن بود ناامید میشدم ولی با فکر کردن به هدف و موفقیت و هم چنین کسب رضایت پدر و مادر  تونستم انگیزه لازم رو برای ادامه درس خوندن پیدا کنم. 

اگر به عقب برگرديد چه تغييري در شيوه خواندن درس خواندنتان ميداديد؟
قطعا و بدون شک بیشتر روی دروس عمومی مثل شیمی و فیزیک وقت بیشتری میگذاشتم و کتاب مطالعه میکردم .به دلیل اینکه رشته بهداشت حرفه ای متقاضی از سایر رشته ها داره دروس عمومی کلید موفقیت برای دوستان  کسب درصد خوب توی دروس عمومی هستش . بچه های بهداشت حرفه ای باید وقتشون رو طوری تنظیم بکنن که هم توی اختصاصی قوی باشن و هم توی عمومی که بتونن رتبه های خوبی کسب کنن . 


چه كسانی كه در قبول شدنتان تاثير بسزايي داشتند؟ اين افراد چگونه به شما كمك كردند؟.
من ابتدا از خانواده ام که با مهیا کردن بستری که من بتونم راحت و بدون دغدغه درس بخونم تشکر کنم و همچینن جا داره از زحمت های آقای مهندس مهدی  موسوی که با داشتن کانال مفید تجربیات و  جزوات و نکات کلیدی رو در اختیار من و سایر دوستان قرار دادند تشکر کنم. همچنین از وبسایت و کانال انجمن بهداشت حرفه ای که یک بستر مفیدی از اطلاعات لازم در خصوص بهداشت حرفه ای ایجاد کرده هم تشکر کنم.  

نظرتان در مورد ازمون های انلاین ازمایشی رایگان ارشد بهداشت حرفه ای سال ۹۷ که توسط انجمن بهداشت حرفه ای ایران در سامانه  http://www.ohazmoon.ir برگزار شد چیست؟
یک فکر و ایده خوبی هستش که میتونه با بیشتر شدن تعداد داوطلبا و بهتر شدن سیستم برگذاری آزمون تخمین دقیقتر وبهتری از رتبه نشون بده. من توی این آزمون متاسفانه شرکت نکردم.
پاسخ
  


پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 21 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 97 - توسط masoomi - 08-20-2018، 10:31 AM

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مصاحبه با رتبه 2 ارشد HSE وزارت بهداشت 1402 masoomi 0 1,675 07-24-2023، 12:52 PM
آخرین ارسال: masoomi
  مصاحبه با رتبه 8 کنکور ارشد ارگونومی 1402 masoomi 0 914 07-19-2023، 05:46 PM
آخرین ارسال: masoomi

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان