[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال حرفه‌ای

مصاحبه با رتبه 7 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه‌ای سال 96
مصاحبه با رتبه ۷ کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه‌ای سال ۹۶
مصاحبه‌کننده: انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران
تاریخ مصاحبه: ۹۶/۰۵/۱۲

سلام لطفاً خودتان را معرفی کنید؟
من فرین مولودپورفرد از شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی
در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته‌های آزمون دادید؟ رتبه و درصدهای که اوردین در درس‌های مختلف چقدر بوده است؟
در رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای ای شرکت کردم. رتبه در سهمیه ۶ و رتبه در کل ۷. نوع سهمیه آزاد. درصدام: بهداشت حرفه‌ای ۳۰، فیزیک ۴۷. ۳۶، شیمی ۴۵، ارگونومی ۳۶. ۶۶، ریاضی ۶۲. ۷۴، زبان انگلیسی ۱
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ‌التحصیل شده‌اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه‌ای با معدل ۱۷. ۴۴در دانشگاه علوم پزشکی تبریز خوندم. حین مطالعه مشغول کاری نبودم
کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
دانشگاه تهران انشاالله. چون همه اساتید بورد آنجا هستند
تقریباً از چه زمانی مطالعه برای آزمون را شروع کردید؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود؟
از نیمه‌های بهمن. چون من سال قبل هم کنکور داده بودم یه  زمینه‌ای داشتم. اوایل روزی ۳ تا ۵ ساعت به  طور متغیر درس میخوندم ودر دو ماه آخر به  روزی ۶ الی ۸ رسوندم
دروس رشته کتاب‌ها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از بهداشت حرفه‌ای کدام‌ها هستند و در هر درس چه توصیه‌های خاصی به داوطلبان دارید؟
بهداشت حرفه‌ای: روش نمونه‌برداری از آلاینده دکتر بهرامی هر سه جلد، تهویه دکتر جعفری، صدا و ارتعاش و روشنایی و ایمنی حریق دکتر گل محمدی، پرتو دکتر منظم، تنش حرارتی دکتر گل بابایی، سم شناسی دکتر شاخ طاهری، ایمنی برای مهندسین و مهندسی ایمنی دکتر ایرج محمد فام، و ایمنی کاربردی و شاخص‌های ارزیابی عملکرد دکتر احسان الله حبیبی، جزوه کلاسی ارزیابی ریسک دکتر علیزاده
فیزیک: درسنامه جامع فیزیک در بهداشت حمیدرضا مکرمی
شیمی: جلد اول و قسمت شیمی الی جلد دوم شیمی مورتیمر
ریاضی: ریاضی عمومی ۱ کرایه چیان
ارگونومی: کتاب ارگونومی محمد عبدلی ارمکی، شیوەهای ارزیابی پوسچر چوبینه
زبان: امیر لزگی
تست: کتاب تست سال‌های پیش حمه رضایی
چه هدف‌های در رشته بهداشت حرفه‌ای برای خودتان در نظر گرفتید؟ و جایگاه خانم‌ها را در بهداشت حرفه‌ای چطور ارزیابی می‌کنید
به امید خدا با هدف ادامه تحصیل در مقطع دکتری در ارشد شرکت کردم. از نظر کار در بخش صنعت متأسفانه محدودیت‌هایی برای خانم‌ها وجود داره. ولی من خودم به شخصه جو دانشگاهی رو ترجیح می‌دم
ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که می‌خواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
ممنون و تشکر از شما که وقت می‌گذارید در جهت اطلاع رسانی به دوستان کنکوری. به دوستان توصیه اکید دارم خلاصه برداری کنید من نیمی از موفقیتم را از مرور خلاصه هام در دو ماه پایانی می‌دانم و در ضمن دروس عمومی خیلی تأثیر گذاره در رتبه حتماً در برنامه تون به آن توجه کنید
خیلی عالیه از تلاشتون بی‌نهایت سپاسگزارم
پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 7 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه‌ای سال 96 - توسط masoomi - 08-04-2017، 07:14 PM