[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96
مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/05/12   

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با تقدیم سلام و احترام خدمت تمامی دوستان، یاسر حاج حیدری هستم از  خمینی شهر

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
مهندسی بهداشت حرفه ای، رتبه­ی 2 سهمیه آزاد و 3 کشوری نوع سهمیه ازاد
بهداشت حرفه­ای:36.170 فیزیک: 17.544 شیمی: 13.333 ارگونومی: 36.667 ریاضی: 74.51 زبان انگلیسی: 80

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته بهداشت حرفه ای بهمن ماه 95  علوم پزشکی شیراز با   معدل 16.98 هستم.
من از 15 فروردین ماه شروع به مطالعه کردم که در اون زمان فارغ التحصیل شده بودم و جایی مشغول به کار نبودم.

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
دانشگاه علوم پزشکی تهران، به علت ارتباط نزدیک با اساتید بورد بهداشت حرفه ای و استفاده از منابع موجود در پایتخت.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
از 15 فروردین تصمیم به مطالعه گرفتم، تا اواخر اردیبهشت حدودا مطالعه مفید من از 5 ساعت فراتر نمی رفت ، به یاری خدا از اوایل خرداد ساعت مطالعاتی مفید رو به 8 ساعت در روز رسوندم.
تمرکز اصلی مطالعه من روی درس زبان و ریاضی بود به شکلی که هر روز یک آزمون زبان سنوات گذشته رو بصورت زمان دار کنکور میدادم و بعد از اون به تحلیل آزمون رو انجام میدادم. در رابطه با درس ریاضی هم هر روز تمرین و مطالعه و در کنار اون خلاصه نویسی رو انجام می­دادم.
برای درس های تخصصی با توجه به محدودیت زمان  منابع زیادی مطالعه نکردم و بر اساس سوالات سنوات گذشته برنامه مطالعاتیم رو جلو میبردم.

دروس رشته کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
صدا وارتعاش دکتر گلمحمدی - پرتو دکتر منظم - تنش دکتر گلبابایی- روشنایی دکتر گلمحمدی-  ارگونومی: هلاندر+ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه ریاضی:جزوه خانم دکتر هاشمی( اساتید علوم پزشکی شیراز) جمع بندی حساب دیفرانسیل و انتگرال مهر و ماه+ کرایه چیان شیمی: جمع بندی مهر وماه زبان: کنکور سال های گذشته از کتاب آقای دکتر لزگی البته من در بهار، ترم آخر کانون زبان ایران رو میگذروندم که کمک بسیاری در مهارت های متن خوانی من کرد..
همچنین کتاب سوالت سنوات گذشته از آقای مهندس حمه رضایی کمک بسیار زیادی به من در مطالعه دروس کرد.

توصیه من به دوستان درباره درس ریاضی یادگیری از راه تمرین و تکرار و حل مسائل تشریحی سپس استفاده از روش های تستی کتاب جمع بندی حساب دیفرانسیل و انتگرال مهر و ماه،
در درس زبان تقویت مهارت های خواندن  متن با استفاده از تحلیل متون سال های گذشته و خلاصه نویسی لغات جدید،
و پیشنهاد نهایی جمع بندی دروس بر اساس برنامه ریزی مناسب در هفته های پایانی می­باشد.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
از تمامی عزیزانی که در این راه در کنار من بودن مخصوصا آقای دکتر جهانگیری مدیریت محترم گروه بهداشت حرفه ای علوم پزشکی شیراز تشکر میکنم.
دوستان به یاد داشته باشند که هدف معین که مقدار آن مشخص شده و کمیت یافته قدرت جادویی به انسان میبخشه.
قبل از شروع برای  مطالعه خوندن کتاب "حکایت دولت و فرزانگی نوشته ی مارک فیشر" رو برای افزایش روحیه به اون ها پیشنهاد میکنم.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی دوستان،
تشکر از فرصتی که در اختیار من گذاشتین، پیروز باشید
.

پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96 - توسط masoomi - 08-04-2017، 06:18 PM