[-]
کلمات کلیدی
96 ارشد مهندسی حرفه بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 5 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96
مصاحبه با رتبه 5 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  96/05/12  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با سلام.  علی اصغر ساجدیان هستم از مشهد

در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رشته مهندسی بهداشت حرفه ای شرکت کردم  رتبه در کل 5 رتبه در سهمیه 4 نوع سهمیه ازاد و درصد هام به این شکل بود:
بهداشت حرفه ای 57.44   فیزیک 33.33  شیمی 28.33  ارگونومی 30  ریاضی 27.45 زبان

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در دانشگاه ایران رشته مهندسی بهداشت حرفه ای خوندم (کارشناسی ناپیوسته). با معدل 17.07 فارق التحصیل شدم. در جایی مشغول به کار نبودم.

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
مسلما دانشگاه تهران. چون احساس میکنم یک استاد خوب خیلی میتونه کمک کننده باشه. همانند اتفاقی که در ازمون امسال افتاد و سوالات سخت دکتر حبیبی که دوستان دانشگاه اصفهان به خوبی از پس سوالات بر اومدند.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
من به دلیل همکاری با دبیرخانه مجمع ملی سلامت از 15 فروردین ماه تونستم شروع کنم. و تا روز کنکور نزدیک به 300 ساعت مطالعه داشتم. اول خوندن درس ها رو شروع کردم و بعد از اون تست های سالهای گذشته رو به صورت خود آزمون انجام دادم

دروس رشته کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابع رو سایر دوستان بارها و بارها ذکر کردن ولی به احترام سوال شما پاسخ میدم.
عوامل شیمیایی:  روشهای نمونه برداری از الاینده ها دکتر چوبینه ، جلد 1-3 دکتر بهرامی البته به طور خلاصه. جاهایی که احساس میکردم مهمتر هستند رو خوندم. کتاب تهویه دکتر جعفری و دکتر نیک پی هم به همین صورت
عوامل فیزیکی: صدا و ارتعاش، روشنایی دکتر گل محمدی . پرتو دکتر منظم و تنش حرارتی دکتر گلبابایی
مسلما این دروس هم به صورت خلاصه بوده. - سم شناسی:  استیسی
ایمنی: ایمنی برای مهندسین دکتر فام. شاخص های کاربردی ایمنی دکتر حبیبی (تنها 4-5 فصل)، ایمنی حریق دکتر گل محمدی (4-5 فصل اول)
فیزیک:  درسنامه جامع حمیدرضا مکرمی فصول 10-12
ریاضی: ریاضی عمومی 1 کرایه چیان ، فصول حد و مشتق و انتگرال.
شیمی: جلد 1 مورتیمر و قسمت شیمی الی از جلد 2
ارگونومی:  جزوه ی استاد خوبم خانم مهندس ناصرپور
برای تست هم از کتاب مهندس حمه رضایی استفاده کردم

چه هدف های در رشته بهداشت جرفه ای برای خودتان در نظر گرفتید؟
هدف من قبولی در آزمون دکتری سال 99 است. که اگر غیر از این بود ادامه تحصیل نمی دادم

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
نخیر. آروزی موفقیت دارم برای تمام دوستان
پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 5 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 96 - توسط masoomi - 08-04-2017، 12:59 PM