[-]
کلمات کلیدی
ارگونومی ارشد 95 رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با رتبه 2 کنکور ارشد ارگونومی سال 95

مصاحبه با رتبه 2 کنکور ارشد ارگونومی سال 95

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران
تاریخ مصاحبه:  95/04/11                  

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
فریده محمدی هستم, فارغ التحصیل رشته مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشکده HSE دانشگاه شهید بهشتی در بهمن سال ۹۴

در کنکور ارشد ارگونومی امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه ۲ ارگونومی شدم ، کلیات ارگونومی ۵۲.۷۸ ، فیزیک ۵۲.۷۸ ، مدیریت سازمانی ۵۵.۵۶ ، روانشناسی عمومی ۳۸.۸۹  ، فیزیولوژی و تشریح ۳۶.۱۱  ، ریاضی ۵۱.۳۹  ، زبان صفر

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل رشته مهندسی بهداشت حرفه ای  از دانشکده HSE دانشگاه شهید بهشتی با معدل ۱۷.۵۷ هستم. شاغل نبودم

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و به چه دلیل؟
به احتمال زیاد دانشگاه تهران به خاطر اساتید و سطح عملی بالایی که دارد. از اول هم هدفم فقط دانشگاه تهران بود.

چرا و چگونه شد که رشته ارگونومی را برای ارشد انتخاب کردید چرا در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
اولویت اولم مهندسی بهداشت حرفه ای بود ولی بعدا به دلایلی نظرم عوض شد هر چند که علاقه زیادی به درس ایمنی و تهویه داشتم. و با مطالعه بیشتر درس ارگونومی به دلیل گستردگی ( ماکروارگونومی, ارگونومی محیطی, شناختی, سخت افزاری و.... ) ترجیح دادم رشته ارگونومی را ادامه بدهم.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟
تقریبا از اواخر بهمن شروع کردم و روزانه 4 الی 5 ساعت ولی بعد از عید به 7 الی 8 ساعت شاید بیشتر هم رسید.

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
بله ناامید میشدم ولی با توجه به هدفی که داشتم و برام خیلی مهم بود دوباره انگیزه پیدا میکردم و امیدواری جای یاس میگرفت. خوشبختانه دوستانم خیلی بهم امید میدادن و انگیزه ام بیشتر میشد برای خواندن

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته ارگونومی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
اولین منبع به نظرم تست های کنکور های سالهای قبل هستند و قبل از شروع به مطالعه حتما بررسی بشه و مشخص بشه کدوم مباحث مهم هستند. کتابهایی که من خوندم ارگونومی ارمکی, هلاندر و جزوه های ارگونومی دکتر ارقامی. ریاضی کرایه چیان )مباحث حد و پیوستگی, مشتق,کاربرد مشتق, انتگرال و کاربرد انتگرال). مبانی مدیریت رفتار سازمانی دکتر رضاییان, روانشناسی عمومی ) بعضی فصلهاشو خوندم با توجه مباحث زیادی که داشت). برای فیزیک درسنامه جامع فیزیک در بهداشت را خواندم ولی توصیه میکنم فیزیک برای علوم زیستی بهار را بخوانید و چکیده گایتون بعضی فصلهای مهمشو خواندم.

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
بیشتر رشته مهندسی بهداشت حرفه ای به خاطر اشنایی با این رشته و رشته مکانیک به دلیل پایه قوی فیزیک و ریاضی و بعضی رشته های بالینی مثل پرستاری و اتاق عمل به دلیل فیزیولوژی و اناتومی قوی

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته ارگونومی را چطور مي بينيد؟
ارگونومی به دلیل اینکه با زندگی روزمره و کاری ما عجین شده و جوامع امروزی بیشتر از پیش به آن احساس نیاز می کنند و با توجه به اینکه از علوم مختلف از جمله مکانیک, جامعه شناسی, مدیریت و... برای طراحی بهتر و متناسب با توانمدیهای انسان استفاده می کنند به دنبال رفاه, آسایش و کاهش اختلالات جسمی و روانی افراد جامعه هست و اینکه چون رشته تقریبا جدیدی هست امیدوارم در ایران هم به این  اهداف در سالهای آینده برسیم.

از اینکه شما 4 ساله عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
به نظرم مطالب در همه زمینه ها خوب و مفید است و به خصوص مطالعه گروهی برای ارشد که این امکان را برای همه فراهم کرده تا بتوانند در کنار هم و با کمک دوستانی که قبلا این راه را پشت سر گذاشتن نهایت استفاده را ببرند.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
خواهش میکنم. توصیه هم به دوستان این که حتما ریاضی، فیزیک و زبان خودشون قوی کنند و هنگام مطالعه حتما با تمرکز بخوانند. امیدوارم برای دوستانی که قدم در این راه می گذارند مفید باشد. و جا داره اینجا از تک تک دوستانی که در رسیدن به این موفقیت کمکم کردن نهایت تشکر را بکنم. و همچنین از انجمن بهداشت حرفه ای ایران که این فرصت برای دوستان فراهم میکند.

پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 2 کنکور ارشد ارگونومی سال 95 - توسط masoomi - 07-02-2016، 12:06 AM