[-]
کلمات کلیدی
جامع ارشد قسمتی شیمی مخصوص آلی حرفه بهداشت ایی کنکور از کتاب درسنامه

قسمتی از کتاب درسنامه جامع شیمی آلی مخصوص کنکور ارشد بهداشت حرفه ایی
با سلام خدمت همه اعضای محترم انجمن 
درس شیمی توی کنکور ارشد بهداشت حرفه ایی درس مهمی هست ک در تعیین رتبه داوطلبین نقش مهمی رو داره . شیمی معمولا یه قسمت عمومی داره و یک قسمت آلی ، شیمی آلی رو اکثر داوطلبین کنکور بدلیل نداشتن منبع رها میکنن و فقط مشغول  خوندن شیمی عمومی میشن . شیمی آلی حدود 10 تا سوال هرساله ازش سوال میاد و 50% سوالات شیمی رو شامل میشه . توی این درسنامه سعی شده مطالب بصورت خلاصه و مفید به همراه تعداد زیادی تست ارائه بشه ک با توجه به درسنامه و پاسخنامه کاملا تشریحی بتونه باعث تثبیت مطالب بشه در آخر هر فصل هم ازمون قرار داده شده ک خواننده خودش رو محک بزنه . امید هست بعد مطالعه این درسنامه قسمت عمده ایی از سوالات شیمی آلی کنکور ارشد بهداشت حرفه ایی رو سرجلسه بشه جواب داد و باعث بهتر شدن درصد شیمی و در نهایت بهتر شدن رتبه داوطلب شده. دوستان بعد از دانلود لطفا نظرات خودشون رو بگن ک در ادامه روند تکمیل کتاب مورد استفاده قرار بگیره.

.pdf   شیمی الی_2.pdf (اندازه 418.79 KB / تعداد دانلود: 2,904)
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
قسمتی از کتاب درسنامه جامع شیمی آلی مخصوص کنکور ارشد بهداشت حرفه ایی - توسط mahdi.mousavi - 06-25-2016، 10:07 AM