[-]
کلمات کلیدی
ارگونومی ارشد رتبه مصاحبه کنکور سال 94

مصاحبه با رتبه 1 کنکور ارشد ارگونومی سال 94

مصاحبه با رتبه 1 کنکور ارشد
ارگونومی سال  94

تاریخ مصاحبه:  94/07/16                   
                         مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟

سلام. حمید نورسی هستم. کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر تهران و دانشجوی ارشد ارگونومی تهران.

در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه اول.درصدها هم به ترتیب: ارگونومی ۴۵ تشریح و فیزیولوژی ۲۴ فیزیک ۶۹ مدیریت ۲۵ روانشناسی ۵۰
 ریاضی ۷۷ زبان ۵۰  نمره کل تراز به درصد ۷۱

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه خواجه نصیر طوسی تهران و بامعدل ۱۵.۲ فارغ التحصیل شدم. بله.در دانشگاه ازاد تدریس می کردم.

چرا و چگونه شد که رشته ارگونومی را برای ارشد انتخاب کردید چرا در رشته خودتان مهندسی مکانیک  نخواستید ادامه تحصیل کنید؟

علاقه. وقتی خودم به انتخاب هایم نگاه می کنم می بینم که با گذشت زمان از مکانیک دور شدم و به سمت کاربرد علم مکانیک در پزشکی حرکت کردم.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟

فکر کنم بهتر باشه این سوال رو جواب ندم. چون بازه زمانی زیادی نبود.شایدحدود ۱۰روز اما به طور فول تایم.البته می تونم بگم که برای ریاضی و فیزیک و زبان یعنی سه تا از دروس اصلی از قبل امادگی داشتم چون خودم هر سه درس رو تدریس می کردم. بیشتر ارگونومی رو مطالعه کردم والبته سایر دروس رو.

برای کسانی که مثل شما شاغل یا خانه دار هستن و غیره، وقت کمتری برای درس خواندن دارند چه پیشنهادی دارید؟

به نظر من اگر کسی واقعا به رشته ای علاقه داشته باشه و به توانایی هایی که بهش عطا شده ایمان داشته باشه در وقت های مرده ای که همه در طول شبانه روز داریم هم استفاده می کنه. به نظر بنده یک ساعت مطالعه با علاقه وانگیزه می تونه جای چند ساعت مطالعه بدون تمرکز رو بگیره.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته ارگونومی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

به طور خلاصه می گم که از هر منبع و کتابی استفاده کردن حتما حتما کنکورهای سالهای قبل رو مطالعه و بررسی کنن. متاسفانه زیاد ازکتابها شناخت ندارم. بیشتر جزوات درسی و تست هایی رو از اینترنت دانلود کرده بودم مثلاجزوه ارگونومی ازدانشگاه صنعتی شریف و دو تا جزوه دیگه یا مجموعه تست های درس روانشناسی.

بنظر شما داوطلبان رشته ارگونومی بیشتر در چه درس های رقابت دارند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟
ارگونومی. البته سه درس ریاضی و فیزیک و زبان فرصت مناسبی ایجاد می کنن که در رقابت کنکور موفق تر باشین چون احساس میکنم خیلی از داوطلبا درصدهای بالایی رو نمیزنن.

براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟ تا روز آزمون هر درس را چند بار مرور كرديد؟

درس ارگونومی. مطالبی رو که داشتم سه دور خوندم. یک بار مطالعه و خلاصه نویسی. یک بار درک عمیق تر مطلب و بار سوم رسیدن به مهارت.هر دور هم از دور قبلی زمان کمتری لازم داشت.

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟

بچه های کاشناسی بهداشت چون به این رشته اشنا تر هستند.

نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي که توسط موسسات برگزار می شود چيست؟

به نظرم می تونه خیلی خیلی مفید باشه اما باید در حد معقولی از این ازمون ها انتظار داشت. منظورم اینه که صرفا شرکت درازمون ها هیچ چیزی تضمین نمیشه.

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟

بله. مخصوصا که رشته تخصصی خودم نبود. من از مطالعه دروس این رشته واقعا لذت می بردم و در موقعیت هایی می تونم بگم که اطلاعات جدید رو به قول خودمونی با وجودم می گرفتم.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته ارگونومی را چطور مي بينيد؟

رشته ارگونومی تقریبا رشته ی جدیدیه و در اینده در دنیا هر روز نقش پررنگ تری خواهد داشت چون با ایمنی و اسایش انسان سر و کار داره. در ایران هم امیدوارم نقش و جایگاه خودشو هر چه زودتر پیدا کنه اما نمی دونم چقدر این امید به واقعیت تبدیل بشه.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟

خواهش می کنم.فکر می کنم در زندگی باید خیلی واقعیت ها رو قبول کرد اما در حد امکان حتما به علایقمون توجه کنیم.

پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 1 کنکور ارشد ارگونومی سال 94 - توسط masoomi - 10-08-2015، 12:41 AM