[-]
کلمات کلیدی
ارگونومی ارشد رتبه مصاحبه کنکور 31 سال 94

مصاحبه با رتبه 31 کنکور ارشد ارگونومی سال 94

مصاحبه با رتبه 31 کنکور ارشد ارگونومی سال  94

تاریخ مصاحبه:  94/06/24                                           مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

خلاصه مصاحبه خانم آرزو طرفه

خانم ارزو طرفه با رتبه 31 ارشد ارگونومی امسال دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه است .و دوستانشان مشوق ایشان برای شرکت در آزمون ارشد بودندند .نتها منابعی که خواندند کتاب بوده و تا روز آزمون یک بار درس ها را مرور داشتند.از زمستان 93 شروع کردند و روزهای که درس می خوانند 2 الی 4 ساعت بوده است خانم ارزو طرفه رقبای اصلی این رشته را کارشناسان مهندسی بهداشت حرفه ای می دانند. و توصیه ای که برای داوطلبان این رشته دارند این است که با علاقه رشته ای را انتخاب کرده و ادامه دهند. و از همه جوانب مد نظرشون آن رشته را بررسی کنند.

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟

آرزو طرفه هستم. متولد و ساکن ارومیه

در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه 31 شدم  
 ارگونومی 43    تشریح فیزیولوژی 43   فیزیک 27/5  مدیریت 22/22   روانشناسی 30/5     ریاضی -2    زبان 16

ورود به مقاطع  کاردانی و لیسانس شما در چه سالهای بود و در كدام دانشگاها؟

من کارشناسی پیوسته خوندم. مهندسی بهداشت حرفه ای. ورودی سال 89

قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟ و بعد از آن چه طور؟ فکر میکردید امسال با رتبه 31 قبول بشوید؟

بله حدس میزدم رتبم زیره 40 میشه....

سال قبل هم شرکت کرده بودید؟ رتبه شما چند شده بود؟

سال قبل رتبه ام 76 بود

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟

از زمستان 93شروع کردم  دقیق نمیتونم بگم روزی چند ساعت!! بستگی ب روزا داشت

نحوه خواندن دروس چگونه بود؟ مثلا در طی چند هفته یک درس را کاملا مطالعه می کردید و بعد سراغ درس دیگر می رفتید یا اینکه روزتان را همزمان به چند درس اختصاص می دادید؟

روزایی که درس میخوندم بین 2 الی 4 ساعت میخوندم معمولا یک درس رو یعنی یک کتاب رو تموم میکردم...بعد میرفتم سراغ درس دیگه.

به تنهايي مطالعه ميكرديد يا به همراه شخص يا اشخاص خاصی پيش ميرفتيد؟

به تنهایی مطالعه می کردم.

چندوقت یکبار تفریح داشتید؟

همیشه روال یکسانی نداشتم. هر وقت که میشد.

مكان مطالعه براي شما فرقي هم ميكرد؟ بيشتر دركجا مطالعه ميكرديد؟(اتاق خوابگاه/منزل/سالن مطالعه ...)

بیشتر در محیط آرام و بیشتر در خانه مطالعه میکردم

براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟

زبان

تا روز آزمون هر درس را چند بار مرور كرديد؟

یک بار

برنامه تست زنی شما به چه صورت بود؟ و از کی شروع به زدن تست کردید؟

دو ماه قبل کنکور تست زدم.

ایا شما موفقیت خودتون را در این آزمون  بیشتر با خواندن منابع کتابی می دانین یا با خواندن جزوات

منابع کتاب

نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي  که توسط موسسات  برگزار می شود چيست؟

من خودم شرکت نکردم....ولی از دوستام که شرکت کردن، راضی هستن. اگه کسی خوب بخونه، و در کنارش آزمون هم شرکت کنه، به نظرم نتیجه بهتری میگیره..بخصوص برای رشته های پرطرفدار.

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟

انگیزه ام شاید کمرنگ میشد ولی ناامید نه! این خوده آدمه که میتونه برای ادامه راه به خودش کمک کنه.

چه كساني كه در قبول شدنتان تاثير بسزايي داشتند؟ اين افراد چگونه به شما كمك كردند؟
.
دوستانم من رو به شرکت در آزمون ارشد تشویق کردن.

اگر به عقب برگرديد چه تغييري در شيوه خواندن درس خواندنتان ميداديد؟

تست بیشتری کار میکردم.

بنظر شما داوطلبان رشته شما  بیشتر در چه درس های رقابت دارند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟

ارگونومی ـ ریاضی ـ فيزیک

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟

بهداشت حرفه ای. چون در طی دوره کارشناسی هم چند واحد درس ارگونومی دارند و به این رشته آشناترند

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته شما را چطور مي بينيد؟ بيشتر در كجا ها مي توانيد مشغول به كار شويد؟
آینده ی رو به پیشرفتی داره. در سازمانها و اداراتی که وسایل و تجهیزات آنها نیاز به هماهنگی با استفاده کنندگان از آنها دارند.

به کار شدن پس از فارغ التحصیلی از مقطع ارشد نیز فکر می کنید؟
بله.

برای آزمون دکترا نیز میخواهید همین رشته را ادامه دهید؟به چه دلیل
؟
هنوز تصمیمی در این مورد نگرفتم!

در صورت امكان نقاط ضعف و نقاط قوت دانشگاهي كه به احتمال زیاد  پذيرفته  شوین را شرح دهيد؟

نقاط ضعف و قدرت رو هرکس بنا به سلیقه شخصی خواهد گفت من میتونم بگم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، همزمان با دانشگاه تهران، رشته کارشناسی ارشد ارگونومی رو راه اندازی کرده.

شما الان رتبه 31 کنکور ارشد هستین حاظر خواهین بود به داوطلبان کنکور سال بعد راهنما باشین
.
همین مصاحبه میتونه راهنمایی برای اونها باشه.

در نهايت چه توصيه اي براي داوطلبان اين رشته داريد؟

افراد باید با علاقه رشته ای را انتخاب کرده و ادامه دهند. و از همه جوانب مد نظرشون آن رشته رو بررسی کنند.

خیلی ممنون وقتون را در اختیار ما قرار دادین .برای شما ارزوی موفقیت داریم

ممنونم.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
مصاحبه با رتبه 31 کنکور ارشد ارگونومی سال 94 - توسط masoomi - 09-19-2015، 08:10 PM