[-]
کلمات کلیدی
خانم خداوردلو سمانه ارشد مهندسی حرفه 95 بهداشت رتبه مصاحبه کنکور سال

مصاحبه با خانم سمانه خداوردلو رتبه 4 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95

مصاحبه با رتبه 4 کنکور ارشد
مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95

مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران

تاریخ مصاحبه:  95/04/11                                  

اقای مهدی موسوی و خانم سمانه خداوردلو بخاطر تراز برابر امسال هر دو رتبه 4 را کسب کردند

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
سلام و عرض ادب. سمانه خداوردلو هستم ،کارشناس بهداشت حرفه ای

در کنکور ارشدبهداشت حرفه ای امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟

رتبه 4 رو کسب کردم و درصدهام به ترتیب : بهداشت حرفه ای 41.5، فیزیک 30، ریاضی 26.67 ، ارگونومی 29.63، زبان 43.33 ، شیمی 6.67

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

رشته ام مهندسی بهداشت حرفه ای بود و از دانشگاه شهید بهشتی دانشکده  HSEبا معدل 18 فارغ التحصیل شدم. بصورت تمام وقت کار میکردم و فقط پنجشنبه و جمعه ام آف بود

برای کسانی که مثل شما شاغل یا خانه دار هستن و غیره، وقت کمتری برای درس خواندن دارند چه پیشنهادی دارید؟
پیشنهاد میکنم حتما از کتابای رفرنس شروع کنند و تست زدن در حین مطالعه رو فراموش نکنن ، زیاد خوندن مهم نیست بلکه تثبیت مطالبی که خوندن بسیار اهمیت داره بنابراین بدون دوره دروس بازدهی نخواهند داشت .زمان خیلی مهم نیست چون من خودم دو ماه زمان گذاشتم .کیفیت مطالعه اهمیت دارد .

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و چرا؟
دانشگاه تهران چون اساتید برد و برجسته داره و فک میکنم برای قبولی در دکترا هم بسیار کمک کننده هست و از طرفی با اساتید و دوستان مشورت کردم و این دانشگاه رو در اولویت قرار دادم

چرا در گرایش های بهداشت حرفه ای مانند ارگونومی و  HSE.. نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
من بدون اغراق عاشق رشته ام هستم هرچند که در صنعت مشکلات زیادی وجود داره و پر استرسه . فک میکنم بهداشت حرفه ای رشته ای کامل هست که همه گرایشها اعم از ارگونومی ،ایمنی و ... رو در بر میگیره و در این رشته بسیار قوی تر میشه کار کرد.البته این نظر شخصی من هستش

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟
از اسفند جسته و گریخته میخوندم ولی از دوم فروردین بطور جدی شروع کردم طی تعطیلات عید روزانه 8 الی 10 ساعت مطالعه داشتم و بعد از تعطیلاتم هم بدلیل مشغله کاری حدودا 4 ساعت ، پنجشنبه و جمعه هم حدود 10الی 12 ساعت ، البته من سال 92 کنکور دادم و رتبه ام 103 شد و از قبل هم یه ذهنیت داشتم.
بنابراین دوستانی که اولین بارشون هست میخان کنکور ارشد شرکت کنن باید زودتر شروع کنن

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
بارها و بارها ناامید شدم  و به مدت یک  روز درس خوندن رو کنار گذاشتم ولی همیشه این ذهنیت رو داشتم که "که تو تلاش کن که بعدها افسوس فرصتهای از دست رفته رو نخوری".خسته و ناامید شدن در طی مسیر بسیار طبیعیه ولی نباید تداوم پیداکنه
در ضمن دوستانی که باهم شروع کرده بودیم بسیار بهم انگیزه میدادند.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
کتابهای تخصصی طبق رفرنس اعلام شده و ریاضی و فیزیک از کتابهای خانیران شروع کنن .من خودم بدلیل محدودیت زمانی بعضی مباحث رو نرسبدم بخونم ولی اگه به این دو کتاب اشراف پیدا کنن بالای 50 درصو خواهند زد و برای زبان هم کتاب امیر لزگی عالیه

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
ایمنی صنعتی، چون این دو رشته مکمل هم هستند

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته مهندسی بهداشت حرفه ای را چطور مي بينيد؟
بنظرم هرکسی با توجه به تواناییهاش میتواند اینده رشته تحصیلی اش رو رقم بزنه .کسب مهارت و مطالعه در زمینه های مختلف و مرتبط بسیار تاثیرگذاره بنظرم با این رویکرد اینده روشن و علمی خواهد داشت

از اینکه شما 1 ماهه عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
 وب سایت بسیار اکتیو و فعالی است و یکی از اعضای اصلی انجمن خانم میرنظامی بسیار در نحوه مطالعه و همچنین ایجاد انگیزه به من کمک کردند. از شما و همه دوستانتون برای ایجاد محیط علمی و دلسوزانه سپاسگزارم و براتون ارزوی موفقیت روز افزون دارم

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم ، تلاش کنند و بقیه مسیر رو به دست توانای خداوند بسپارند.

پاسخ