[-]
کلمات کلیدی
سوال ارشد مهندسی حرفه بهداشت کنکور سال 94 100

سوال 100 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94
100- کدامیک از موارد زیر از فاکتورهای تعینن کننده امتیاز شاخص استرین شغلی نمی باشد؟
الف) سرعت انجام کار
ب) طول زمان انجام کار
ج) فاکتور ارتعاشی
د) پوسچر دست و مچ
پاسخ
دوستان پاسخ این سوال رو کی داده و رفرنس داره؟
((اِنَّ معَ العُســـــــــرِیُســــــری ))
پاسخ
(05-21-2015، 09:20 PM)نفیسه میرنظامی نوشته: 100- کدامیک از موارد زیر از فاکتورهای تعینن کننده امتیاز شاخص استرین شغلی نمی باشد؟
الف) سرعت انجام کار
ب) طول زمان انجام کار
ج) فاکتور ارتعاشی
د) پوسچر دست و مچ

بنظرم گزینه ج باشه . رفرنس دقیق ش رو الان ندارم . با توجه به گزینه ها میشه گفت ج زیاد ارتباط با بقیه نداره . البته شاخص استرین شغلی یه روش ارزیابی ارگونومیکی هستش که چند عامل داخلش دخالت دارن !! 
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
بچه ها من فک کنم میشه گزینه 1
چون این سوال مال دکترا بود قبلا خونده بودم اگه رفرنسشو پیداکنم میزارم
پاسخ
من خودم زدم الف چون ی جا تو تستا خوندم ک سرعت یکنواخت بودن یا نبودن تاثیری تو ارگونومی نداره ولی دقیق یادم نیس تو چی تاثیر نداشت
در واقع بین الف و ج شک داشتم
پاسخ
اساس تعادل در استرین شغلی  شش متغير شدت اعمال نيرو، مدت اعمال نيرو، تعداد تقلا بر دقيقه، وضعیت بدنی مچ/ دست، سرعت انجام كار و مدت هر وظيفه در طول روز بنیان نهاده شده است. براي ارزيابي کارگر با اين روش متغير هاي ياد شده ارزيابي مي شود و از جداول خاصي براي هر يک از عوامل ضريبي تعيين مي گردد و در هم ضرب مي شود که عدد حاصل شاخص استرين مي باشد. در صورتي که عدد حاصل از 5 بالاتر باشد شغل خطرناک محسوب مي شود و اين بدان معنی است که اين شغل مي تواند سبب ايجاد اختلالات اسکلتي عضلاني قسمتهاي انتهايي اندام فوقاني گردد
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
فرمولش اینه بجه ها...................PFRRP.......اولی پوسچرهست......دومی نیرو.........سومی تکرار........چهارمی روشنایی کم..........پنجمی...فشارتماسی هست.......ارتعاش هم هست دوستان............احساس میکنم ب درسته
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
البته اگه اشتباه نکنم...دوستان بهتر میدونن
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
بله حرف مهندس موسوی درسته گزینه ج درسته
شاخصJSIیا job strain indexشامل شش تا متغیر میشه ک ارتعاش جزش نیست
پاسخ
من د زدم چقد غلط دارم واااااااااااااااااااااااااااااااای
پاسخ