[-]
کلمات کلیدی
سوال ارشد مهندسی حرفه بهداشت کنکور سال 94

سوال 14 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94
14- کدامیک از شاخص های زیر جز شاخص های توصیه شده ISO است؟

1) WBGT & P4SR  
2) WGT & P4SR
3) ET & PHS
4) PHS & WBGT

WBGT شاخص دمای تر گویسان - در سال 1989 سازمان بین المللی استاندارد ISO این شاخص را به عنوان شاخص ارزشیابی تنش های گرمایی معرفی نمود. ISO 7243

P4SR  شاخص میزان عرق پیش بینی شده 4 ساعته - این شاخص توسط مک ار دل پیشنهاد و در ازمایشگاه مرکز تحقیقات لندن بدست امد

ET شاخص دمای موثر - در سال 1923 این شاخص در ازمایشگاه تحقیقات انجمن مهندسان گرمایش، تبرید و تهویه مطبوع امریکا ASHRAE تدوین گردید.

PHS  این شاخص در استاندارد شماره  ISO 7933:2004 از نام SW که در استاندارد شماره ISO 7933:1989 بود به این نام تجدید نظر شد.

با دانستن اینکه شاخص های P4SR و ET توسط ایزو توصیه نشده و با یقین کامل اینکه شاخص WBGT توصیه شده ایزو است با فرض اینکه از شاخص  PHS هیج اطلاعاتی در دست نیست می شد به این سوال جواب درست داد.

بنابرین داوطلب با خواندن کتاب انسان و تنش های حرارتی دکتر گلبابایی می توانست به این سوال پاسخ بدهد. با این حال انتظار می رود در ویرایش های بعدی این کتاب شاخص PHS  مورد بحث قرار بگیرد.
پاسخ
تا جایی که من یادمه شاخص های توصیه شده توسط ایزو WBGT و SW بود ولی SW تو گزینه ها نبود
پاسخ
دقیقآ منم نزدم کلا هر کدوم سوالا یه مشکلی داشت. یه جای کار میلنگید . من که رو همه اینا اعتراض میزنم. بهداشت سخت بود
پاسخ
دوستان کدوم گزینه رو انتخاب کردید؟
پاسخ
من دقیق میدونم شاخص های که ISO معرفی کرده بود WBGT و SWREQ بود
هیچ وقت ندیدم و نخوندم که P4SR مال ایزو باشه
به همین دلیل بنظرم گزینه 4 درست بود
پاسخ
شاخصPHSچی بود بچه ها؟؟
((اِنَّ معَ العُســـــــــرِیُســــــری ))
پاسخ
.یادم نمیاد زدم یا نه
پاسخ
گزینه 1
مطمئنم
پاسخ
من مطمئن نیستم اما یک زدم............انگار 1جا دیده بودم اینو شایدم اشتباه میکنم
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
اره بچه ها گزینه یک درسته تو تستای سالهای قبل بود
پاسخ