[-]
کلمات کلیدی
51 گلمحمدی مثال مهندسی رستم صفحه روشنایی کتاب

مثال 18-2 صفحه 51 کتاب مهندسی روشنایی رستم گلمحمدی
مثال 18-2

اگرچهار منبع روشنایی التهابی نقطه ای با نور محدود نشده و شار نوری 3771 لومن در چهار راس یک مربع با ابعاد 3 متر به صورت کروی تابش نور داشته و در ارتفاع 6 متری از سطح زمین قرار گرفته باشند. صرف نظر از انعکاس سطوح ، شدت روشنایی در زیریکی از چراغ ها و در مرکز چهار ضلعی روی سطح زمین در زیر این منابع چقدر است.

پاسخ مثال 18-2

گلمحمدی رستم. مهندسی روشنایی.چاپ سوم.همدان:انتشارات دانشجو؛1389
پاسخ
با سلام جناب معصومی خیلی عالی بود مرسی
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ
آقای معصومی توضیحات کامل بود..ممنون
پاسخ
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از توضیح کامل آقای معصومی . من برای دوستان فایلی رو آماده کردم که همین سوال رو سعی کردم بطور ساده تر برای کسانی که توی حل این سوال مشکل دارند توضیح بدم . لطفا بعد از مطالعه فایل نظر خودتون رو در مورد فایل بگید و اگر سوالی داشتید مطرح کنید ..

.pdf   2-18.pdf (اندازه 1.04 MB / تعداد دانلود: 42)
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
باسلام خدمت جناب موسوی،توضیحاتتون کامل و چون به زبان سلیس و روان هم نوشته شده حل مساله رو هم آسان تر کرده بود..ممنون.
سوالی داشتم خدمتتون اینکه: در حل قسمت دوم مساله برامحاسبه تتا آرک کسینوس نوشته بشه درست تر نیس؟هرچند که در جواب هم تاثیری ندارد و زاویه همان مقدار بدس میاد..
پاسخ
(10-14-2014، 03:52 PM)mahdi.mousavi نوشته: با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از توضیح کامل آقای معصومی . من برای دوستان فایلی رو آماده کردم که همین سوال رو سعی کردم بطور ساده تر برای کسانی که توی حل این سوال مشکل دارند توضیح بدم . لطفا بعد از مطالعه فایل نظر خودتون رو در مورد فایل بگید و اگر سوالی داشتید مطرح کنید ..
تشکر میکنم از اقای موسوی به خاطر توضیح کامل مثال 18-2 صفحه 51 کتاب مهندسی روشنایی رستم گلمحمدی

حجم فایل را از 9.75 مگابایت به 1.10 مگابایت کاهش دادیم ( بدون کاهش کیفیت ) تا کاربرانی که با سرعت اینترنت مشکل دارند بتوانند راحت تر دانلود کنند.
پاسخ
(10-14-2014، 05:15 PM)amigoli نوشته: باسلام خدمت جناب موسوی،توضیحاتتون کامل و چون به زبان سلیس و روان هم نوشته شده حل مساله رو هم آسان تر کرده بود..ممنون.
سوالی داشتم خدمتتون اینکه: در حل قسمت دوم مساله برامحاسبه تتا آرک کسینوس نوشته بشه درست تر نیس؟هرچند که در جواب هم تاثیری ندارد و زاویه همان مقدار بدس میاد..

سلام خدمت شما .. این سوال رو از چند روش حل کرد .. مهم اصل جواب هستش شما درست میفرمایید من از راه تانژانت رفتم . 
من در رقابت با هیچ کس نیستم .
در مسابقه با خودم تلاش می کنم .
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،
شکلی یا فرمی وارد
بازی بهتر بودن از کسی شوم .
تنها هدفم این است که
بهتر از گذشته ام شوم
و پیشرفت کنم
من این هستم ، من آزادم.
پاسخ
باسلام خدمت دوستان.وتشکرفراوان از آقای موسوی عزیزوجناب معصومی. خیلی خوب متوجه شدم.مرسی..تانژانتم بخاطر لفظ شیب هست که باتانژانت بدست میاد..بنظرم..میشه 19روهم توضیح بدین؟ آقای موسوی کتاب سم شناسی دکتراحمدی زاده رو اصلأ تهران هم نداشت.چقد کم چاپ میشه.شما اسلایداشو ندارید واسمون بذارید؟ممنون میشم
صرف نظر از هر پاداشي كه زندگي به تلاش هايمان بدهد يا ندهد ، آنگاه كه لحظه مرگ فرا مي رسد هر كدام از ما بايد اين حق را داشته باشيم كه با صداي بلند بگوييم: « من آنچه در توان داشته ام انجام داده ام »
پاسخ