[-]
کلمات کلیدی
حرفه بهداشت مهندسی ارشد کنکور رتبه مصاحبه سال 99

مصاحبه با رتبه 10 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99
مصاحبه با رتبه 10 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 99 
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران 
تاریخ مصاحبه: 1399/06/30

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است. 
سلام و خسته نباشید خدمت شما 
امیررضا شلیلی هستم دانشجوی ترم ۸ مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در تابستان فارغ التحصیل شدم.
در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟  
من فقط در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت کنکور دادم و رتبه 10 ازمون را کسب کردم 
درصد های من به شرح زیر است: بهداشت حرفه ای 11، فیزیک 70، شیمی 39، ریاضی 41، ارگونومی 37، زبان 63
تقریبا از چه زمانی مطالعه برای آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود؟ 
من تقریبا از تابستان پارسال جسته و گریخته مطالعه می‌کردم به خصوص در درش زیان و ریاضی و فیزیک و با توجه به پایه قوی در این دروس می‌خواستم که درصد قابل توجهی را کسب کنم.
از اوایل پاییز جدی تر شدم. از عید به بعد ساعت مطالعه ام را یادداشت می‌کردم و نهایتا هفته های آخر روزی ۷ ساعت مطالعه می‌کردم. این نکته را بگویم اصولا زمان درس خواندن را عامل اصلی موفقیت نمیدانم!و کیفیت آن را مهم تر میدانم لذا اصل توجه من به کیفیت مطالعه بوده است.     
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت حرفه ای  کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ 
دروس تخصصی: من برای دروس تخصصی از درسنامه سیگما استفاده کردم
فیزیک: برای درس فیزیک من پایه علمی بسیار مناسبی داشتم و حتی حوالی 20 درصد هم بخاطر بی دقتی از دست دادم متاسفانه! ولی منابع که پیشنهاد میکنم: جزوات دبیرستان در سر فصل های مربوط _ هالیدی _ تست های سنوات گذشته _همچنین درسنامه سیگما هم برای مرور مناسب بوده
ریاضی: برای درس ریاضی هم من پایه خیلی مناسبی داشتم ولی سوالات امسال از نظر من سطح دشواری بالایی داشت در درس ریاضی .من خودم را  برای درصد حوالی 70 اماده کرده بودم ولی در مواجهه با سوالات سنگین امسال حتی کمی تمرکزم را از دست دادم ولی خداروشکر به اون غلبه کردم .
منابع پیشنهادی من برای ریاضی : جزوات ریاضی دبیرستان با دقت مرور شود_کتاب ریاضی برای ازمون وزارت بهداشت_ ریاضیات پیشرفته یا انتگرال پیشرفته یا جزوات ریاضی عمومی و انتگرال دانشگاه شریف.
شیمی: برای درس شیمی : فقط کتاب مورتیمر دو جلد و تست سنوات گذشته
ارگونومی: برای در ارگونومی به نظرم درس نامه سیگما بسیار مناسب است که به درصد قابل قبولی برسید.
زبان: برای درس زبان بی شک درسنامه زبان عمومی برای کنکور ارشد وزارت بهداشت لزگی بسیار مناسب ولی حجیم است .لذا باید مداوم مطالعه شوند.
نظرتان در مورد شبیه ساز پاسخنامه کنکور ارشد بهداشت حرفه ای سال 99 که توسط انجمن بهداشت حرفه ای ایران در سامانه  http://www.ohazmoon.ir انجام شد. چیست؟
پاسخ نامه ارشد خیلی خوب بود و باعث شد استرس من از بین برود و اینکه راحت تر روزهای پر استرس اعلام نتایج رو پشت سر بزارم.
ممنونم از شما بابت وقتی که گذاشتید و امیدوارم این مصاحبه مفید واقع شود.
کانال تلگرام جدید انحمن  oshchannel@
پاسخ