انجمن بهداشت حرفه ای ایران
اهدای ۵۰۰ جلد کتاب نفیس از سوی دکتر مسعود نقاب به گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای - نسخه قابل چاپ

+- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir)
+-- انجمن: اطلاعیه‌های انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir/forum-47.html)
+--- انجمن: اطلاعیه‌های انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir/forum-210.html)
+---- انجمن: اخبار انجمن بهداشت حرفه‌ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir/forum-49.html)
+---- موضوع: اهدای ۵۰۰ جلد کتاب نفیس از سوی دکتر مسعود نقاب به گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای (/thread-4160.html)



اهدای ۵۰۰ جلد کتاب نفیس از سوی دکتر مسعود نقاب به گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای - masoomi - 09-22-2019

اهدای ۵۰۰ جلد کتاب نفیس از سوی استاد بازنشسته دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار 
دکتر «مسعود نقاب» عضو هیات علمی گروه بهداشت حرفه‌ای دانشکده بهداشت، ۵۰۰ جلد کتاب از کتابخانه شخصی خود را به کتابخانه گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار گفت: دکتر نقاب، استاد برجسته سم شناسی ایران طی نامه‌ای رسمی، ۵۰۰ جلد کتاب نفیس و کمیاب لاتین و فارسی در زمینه علوم مهندسی بهداشت حرفه‌ای و سم شناسی شغلی که در کتابخانه شخصی اتاق کار خود در دانشکده موجود و حاصل زحمات و تلاش‌های بی شائبه او در سال‌های خدمت در کرسی استادی است را برای استفاده اساتید و دانشجویان به کتابخانه گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، اهدا کرد.

دکتر «مهدی جهانگیری» افزود: دکتر نقاب، در این نامه ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه، دانشکده و گروه آموزشی به خاطر فرصتی که در طی پنج سال پس از بازنشستگی برای او فراهم آمده تا با دانشگاه همکاری داشته باشد، بر لزوم ترویج فرهنگ اهدای کتاب تأکید کرده و لازمه توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی را سهولت دسترسی به کتاب عنوان کرده تا مسیر علم افزایی هموارتر شود.
مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، از این کتاب‌ها به عنوان گنجینه‌ای ارزشمند برای اساتید و دانشجویان گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار یاد کرد.