انجمن بهداشت حرفه ای ایران
راهنمای کاربردی بازرس بهداشت محیط - نسخه قابل چاپ

+- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir)
+-- انجمن: بهداشت حرفه ای، ارگونومی، ایمنی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-72.html)
+--- انجمن: نرم‌افزارها، کلیپ ها،کتاب‌ها، کارآموزی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-90.html)
+---- انجمن: ایمنی، بهداشت و محیط زیست (https://www.occupationalhealth.ir/forum-140.html)
+---- موضوع: راهنمای کاربردی بازرس بهداشت محیط (/thread-3947.html)



راهنمای کاربردی بازرس بهداشت محیط - masoomi - 06-08-2019

راهنمای کاربردی بازرس بهداشت محیط
جزوه کامل جهت پاسخگویی به سوالات مصاحبه استخدامی بهداشت محیط
تعریف بازرسی:
بررسی طراحی، محصول، خدمات، فرآیند و یا کارخانه و تعیین انطباق آن‌ها با الزامات بهداشتی. 
عملی نظارتی به منظور بررسی میزان انطباق شرایط موضوع و محل بازرسی با قوانین و مقررات.
نظارت بهداشتی: فرآیند بازرسی، ارزیابی، پایش، ارزشیابی و کنترل عوامل محیطی.
1: شخصی که مسئول توسعه، پیاده سازی و اجرای سیاست‌های (EHO) بازرس بهداشت محیط بهداشتی از جمله بهداشت محیط + شناسایی خطرات بهداشتی بالقوه پیرامون محیط زندگی و توصیه روشهای اصلاح آن.
3 یا (EHS) بازرس بهداشت 2، متخصص بهداشت محیط، (EHOS) به بازرسان یا مأموران بهداشت محیط
بهسازی کننده 4 نیز می‌گویند.
بازرسی از مراکز مواد غذایی (ابزار اولیه سازمان نظارتی):
هدف جلوگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی و محیط + رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز مواد غذایی و وسایل حمل و نقل آن جهت ارتقاء سلامت جامعه.
مراحل انجام بازرسی بهداشتی از دیدگاه سازمان غذا و دارو آمریکا (USFDO)
1. طراحی برنامه
2. آموزش بازرسان و کارکنان
آموزش پایه
آموزش میدانی(آموزش در محل)
استاندارد سازی (اثبات مهارت بازرس)
آموزش ضمن خدمت (مرحله نهایی آموزش)
3. انجام بازرسی
4. مستند سازی بازرسی
5. تنظیم گزارش بازرسی

نوع فایل: PDF
تعداد صفحات: 104
[attachment=3153]