مصاحبه با آقای دکتر فریبرز امیدی دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفهای - نسخه قابل چاپ +- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir) +-- انجمن: دکترا و ارشد بهداشت حرفه ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-117.html) +--- انجمن: دکترای مهندسی بهداشت حرفه ای و ارگونومی PhD (https://www.occupationalhealth.ir/forum-151.html) +---- انجمن: مصاحبه با اساتید هیئت علمی مهندسی بهداشت حرفه ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-160.html) +---- موضوع: مصاحبه با آقای دکتر فریبرز امیدی دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفهای (/thread-3802.html) |
مصاحبه با آقای دکتر فریبرز امیدی دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفهای - masoomi - 03-18-2019 گفتوگو کوتاه با دکتر فریبرز امیدی دانش آموخته مقطع دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفهای دانشکده بهداشت و برگزیده بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری 97 مصاحبه کننده: دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تاریخ مصاحبه: 1397/12/26 دکتر امیدی گفت: صادقانه عرض میکنم اگر به گذشته بر میگشتم مجدداً همین رشته را برای ادامه تحصیلم انتخاب می کردم و افتخارم این است که از خانواده بزرگ بهداشت حرفهای هستم. دکتر امیدی ضمن تبریک به مناسبت موفقیت شما،لطفاً" در مورد رزومه تحصیلی خود توضیح بفرمایید. فریبرز امیدی هستم دانش آموخته مقطع دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفهای از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در سال 1397 برگزیده شدم. در طول دوران تحصیلم در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، 35 مقاله علمی- پژوهشی در مجلات ISI که عمده آن ھا Q1 هستند، بیش از 19 طرح ھای تحقیقاتی، تألیف و تدوین سه عنوان کتب علمی، سه مورد ثبت اختراع، کسب رتبه اول جشنواره جوان خوارزمی در سال 1396 و همچنین برگزیده جشنواره دانشجویی ابن سینا در بخش پژوهش در سال 1395 از دستاوردهای علمی –پژوهشی اینجانب است. اگر به گذشته بر میگشتید، آیا باز هم همین رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب میکردید؟ بله، قطعاً همین طور است. البته انتخاب یک رشته برای ادامه تحصیل در دانشگاه بستگی به عوامل بسیار زیادی از جمله علاقهمندی فرد، رتبهی کسب شده در کنکور سراسری و ... دارد. حقیقتاً در بدو ورود به دانشگاه شناخت کافی و اطلاعات چندان دقیقی نسبت به رشتهی مهندسی بهداشت حرفه ای نداشتم، اما با گذشت چند ترم و آشنایی بیشتر، با توجه به نقش مؤثر رشتهی مهندسی بهداشت حرفهای در تأمین، حفظ و ارتقا سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شاغلین در مشاغل مختلف و همچنین پیشگیری از مخاطرات ایمنی و بهداشتی محیط کار علاقه بنده نسبت به این رشته بیش از پیش شده و از طرفی با توجه به علاقهمندی اینجانب به صنعت، صادقانه عرض میکنم اگر به گذشته بر میگشتم مجدداً همین رشته را برای ادامه تحصیلم انتخاب میکردم و افتخارم این است که از خانواده بزرگ بهداشت حرفهای هستم. لطفاً توضیح دهید انتخاب دانشجویان نمونه به چه صورت انجام میشود؟ مبنای انتخاب دانشجویان نمونه کسب امتیازات لازم در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است. انتخاب دانشجویان نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری انجام میپذیرد. در مرحله دانشگاهی دانشجویان متقاضی براساس امتیازات کسبشده در سه حوزه مذکور با ھم رقابت کرده و دانشجویان دارای امتیازات بالاتر نسبت به بقیه به دبیرخانه دانشجوی نمونه کشوری معرفی میشوند. دانشجویان معرفی شده به مرحله کشوری، مجدداً بر اساس امتیازات کسب شده در حوزه ھای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت 13 دانشجو در مقاطع مختلف که دارای بیشترین امتیاز باشند به عنوان دانشجوی نمونه معرفی و مورد تقدیر قرار میگیرند. برنامه های آتی شما به عنوان دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه چیست؟ برنامه های بنده همان برنامه ھا و اهدافی است که در ابتدای دکترای تخصصی برای خود ترسیم کرده ام. این اهداف شامل تحقیق و پژوهش در جهت ارائه راهکارهایی جهت پیشگیری از خطرات ایمنی و بهداشت کار جهت فراهم کردن محیط ایمن و سالم برای شاغلین در محیط های کاری مختلف است. البته اذعان میکنم که انتخاب اینجانب به عنوان دانشجوی نمونه کشوری، مسئولیتم را در قبال رشته مهندسی بهداشت حرفهای که هدفش ایمن سازی ھر چه بیشتر محیط کار برای شاغلین است، را بیش از پیش کرده است. در پایان انتظارات و پیشنهادات خود را مطرح بفرمایید. انتظار دارم مسئولین محترم به دغدغه های قشر جوان و تحصیل کرده بیشتر بپردازند و پاسخگویی نیازهای آن ھا باشند. علاوه بر این انتظار میرود مسئولان محترم تمرکز بیشتری در ارتباط با موضوع "نشاط" که ارتباط مستقیمی با موفقیت و بهداشت روان دارد، در دانشگاه داشته و روش های توسعه دانشگاه همراه با نشاط مورد توجه قرار گیرد. در نهایت لازم می دانم که از استاد محترم راهنمای اینجانب در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی جناب آقای دکتر شاه طاهری که همواره راهنمای علمی و اخلاقی بنده بودهاند، تشکر کنم. از مدیر محترم گروه مهندسی بهداشت حرفهای سرکار خانم دکتر فریده و سایر اساتید گروه که در طول تحصیلم از راهنمایی های ارزشمند آن ھا بھره مند شدهام نیز تشکر میکنم. از معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت فراهم کردن بسترهای لازم برای فعالیت های فرهنگی دانشجویان قدردانی میکنم و همچنین از روابط عمومی دانشکده بهداشت که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند تشکر میکنم. |