انجمن بهداشت حرفه ای ایران
مصاحبه با رتبه 6 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95 - نسخه قابل چاپ

+- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir)
+-- انجمن: دکترا و ارشد بهداشت حرفه ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-117.html)
+--- انجمن: ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای، ارگونومی و ایمنی صنعتی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-158.html)
+---- انجمن: مصاحبه با رتبه‌های برتر ارشد مهندس بهداشت حرفه‌ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-120.html)
+---- موضوع: مصاحبه با رتبه 6 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95 (/thread-2098.html)

مصاحبه با رتبه 6 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 95 - نفیسه میرنظامی - 07-01-2016

مصاحبه با رتبه 6 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای  سال 95

[b]مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران[/b]
تاریخ مصاحبه:  95/04/11                              

سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟
سلام. زهرا اعلایی متولد نیمه دوم 70  ورودی 90  کارشناسی بهداشت حرفه ای اراک

در کنکور ارشدبهداشت حرفه ای امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
رتبه  6
اختصاصی 40.14 ، ریاضی 40  ،  زبان 31.67   ،  شیمی 25   ،  فیزیک 18.33    ، ارگونومی 29.63

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی اراک. معدل 16.14. نه بنده فارغ التحصیل بودم و جایی مشغول به کار نبودم.

کدام دانشگاه را برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد انتخاب خواهید کرد و چرا؟
اولین اولویت رو دانشگاه تهران انتخاب کردم، با توجه به اطلاعاتی که سایر دوستان در اختیارم قرار دادن در این مورد از جمله وجود اساتید برد تصمیم بر این شد که این دانشگاه رو انتخاب کنم.

چرا در گرایش های بهداشت حرفه ای مانند ارگونومی و  HSE.. نخواستید ادامه تحصیل کنید؟
راستش خیلی اطلاعاتی راجبه این رشته ها خصوصا HSE نداشتم و فکر میکنم بهداشت حرفه ای تقریبا هر دو این رشته رو پوشش میده.

تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟
من از آذرماه بطور جدی شروع کردم که البته تو این بین وقفه هایی ایجاد میشد. اوایل با توجه به اینکه من فارغ التحصیل بودم روزانه 8 ساعت (که مفید 4ساعت میشد ) که بعدها به 12 تا 14 ساعتم میرسید (مفید همون 8 ساعت که مد نظر من بود ). توصیه میکنم که دوستان هم به ساعت مفید مطالعه شون توجه بیشتری داشته باشند تا ساعت کلی خوندن . و سعی کنن ک ساعت مفید مطالعه رو افزایش بدن.

در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟
نا امید نه، ولی گاهی اوقات نمیتونستم درس بخونم. که با توجه به هدفی که داشتم و هر روز این هدفو یادآوری میکردم در واقع همین باعث میشد که دوباره شروع کنم به خوندن دروس.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای موفقیت در ارشد تاکید روی خوندن کتاب های منبع هست اینکه روی دروس تخصصی خیلی بیشتر تمرکز داشته باشن و هیچ یک از دروس رو کنار نذارن. مطالعه زبان رو حتما هر روز انجام بدن. و برای دروس عمومی بیشتر تست کار کنن.مطالعه کتاب را توصیه میکنید یا جزوات اساتید را؟در کنار کتاب از جزوه هم استفاده کردید؟ مطالعه کتاب. من جزوه خاصی از اساتید نداشتم. برای تکمیل شدن خوبه که در کنار کتاب خوندن جزوه هم خونده بشه ، به نطر شما کدام دروس مهمتر هستند ؟عمومی یا تخصصی ؟دروس تخصصی و از دروس عمومی ریاضی، برای خواندن کدام درس بیشتر وقت گذاشتید و اگر برگردید شیوه خواندن کدام درس را تغییر می دهید؟ برای درس سم شناسی خیلی وقت گذاشتم. شاید درس ریاضی رو بیشتر روش وقت میذاشتم، مطالعه را به صورت گروهی توصیه میکنید یا فردی؟ این بستگی ب شخص داره. من خودم بیشتر مطالعه فردی رو قبول دارم.

فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟
بهش نظرم کساتی که رشته کارشناسیشون بهداشت حرفه ای هست به این دلیل که قطعا روی دروس مربوط به رشته تسلط خیلی بیشتری نسبت به دانشجویان رشته های دیگه دارن.

در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته مهندسی بهداشت حرفه ای را چطور مي بينيد؟
رشته بهداشت حرفه ای در واقع ترکیبی از مهندسی و علوم پزشکیه که میتونه در جاهای مختلفی مورد استفاده واقع بشه. به نظر بنده در این رشته نیاز به تخصص بالا هست، یعنی کسایی که از لحاظ علمی واقعا قوی هستند میتونن تو این رشته موفق باشن.توصیه ای به داوطلبان امسال دارید که مطمئن باشید کمکشان خواهد کرد؟ اینکه بیشتر وقتشونو روی دروس تخصصی ریاضی و زبان بذارن

از اینکه شما 4 ساله عضو  انجمن بهداشت حرفه ای  ایران هستید وب سایت انجمن بهداشت حرفه ای ایران را چطور ارزیابی می کنید؟
من در این 4 سال جدا از بحث ارشد استفاده های زیادی از مطالب موجود در انجمن بردم و خیلی به من کمک کننده بود در طول دوره کارشناسی. که در این اواخرم در تایپیک مطالعه گروهی ارشد تونستم راهنمایی های تقریبا کاملی رو از انجمن داشته باشم.

ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟
از شما و سایر دوستان که در این مدت به بنده لطف های زیادی داشتن از جمله خانوم مهندس میرنظامی، آقای مهندس موسوی و آقای مهندس بابکی کمال تشکر رو دارم. و اینکه دوستانی که قصد شرکت در ارشد رو دارن هیچوقت ناامید نشن و باور داشته باشن که هیچ غیرممکنی وجود نداره. موفق باشید.