مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد HSE سال 94 - نسخه قابل چاپ +- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir) +-- انجمن: دکترا و ارشد بهداشت حرفه ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-117.html) +--- انجمن: ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای، ارگونومی و ایمنی صنعتی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-158.html) +---- انجمن: مصاحبه با رتبههای برتر ارشد مهندس بهداشت حرفهای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-120.html) +---- موضوع: مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد HSE سال 94 (/thread-1731.html) |
مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد HSE سال 94 - masoomi - 10-05-2015 مصاحبه با رتبه 3 کنکور ارشد HSE سال 94 تاریخ مصاحبه: 94/07/12 مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟ سلام،عاطفه نصيري هستم کارشناسي ارشد رشته مديريت سلامت،ايمني و محيط زيست در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟ رتبه 3 شدم ، زبان 45، بهداشت محيط 30، مديريیت 40، بهداشت عمومی 40، ايمنی 30، بهداشت حرفه ای 50 رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ مهندسي بهداشت محيط از دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با 18.49، خیر. چرا و چگونه شد که رشته HSE را برای ارشد انتخاب کردید چرا در رشته خودتان مهندسی بهداشت محیط نخواستید ادامه تحصیل کنید؟ به دليل اينکه HSE گسترده تر است و از لحاظ کاري بهتر از مهندسي بهداشت محيط می باشد و در بردارنده بهداشت محيط،بهداشت حرفه اي و ايمني مي باشد و اين 3رشته را پوشش ميدهد. تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟ از مهرماه شروع کردم اوايل سه ساعت،بعد پنج ساعت،و نزديک به کنکور به 7-6 ساعت هم رسيد ولي درکنار درس جمعه ها تفريح داشتم،ورزش ميکردم و گاهي اوقاتم پيش می آمد که بعضي از روزها اصلا درس نخوانم. برای کسانی که کمتر از شما وقت دارند، شاغل یا خانه دار هستن و غیره، چه پیشنهادی دارید؟ کساني که شاغل اند و رشتشون بهداشت محيط،حرفه اي يا ايمني است اطلاعاتشون خيلي بالاست و این می تواند کمک بزرگی به انها بکند،خانه دارها هم ميتونن طوري برنامه ريزي کنندکه هم به کارهاي منزلشون برسند و هم درس بخوانند،به خانه دارها توصيه ميکنم آنتراکشون کارهاي منزل باشه ،يعني درس بخوانندبرای استراحت کار منزل انجام بدن ،تجربه ثابت کرده آدم تو شرايط سخت موفق تره ،اراده و تلاش مهمترين عامل موفقيت است. کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته ارگونومی کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟ کليات بهداشت حرفه ای OHC همراه با تست،کتاب تست SDM جلد قرمز HSE ، کليات بهداشت محيط دکتر ززولي، کتاب بهداشت عمومي فوريت هاي شب امتحان، تست هاي مديريت دکتر رضائيان،کتاب ايمني براي مهندسين دکتر ايرج محمد فام به همراه کتاب تستش،کتاب کليات بهداشت حرفه اي دکتر عليرضا چوبينه، سم شناسي حاج قاسم خان، نمونه برداري از الاينده هاي دکتر عبدالرحمن بهرامي يا نمونه برداري از الاينده هاي حاج قاسم خان، مواد زائد دکتر سعيدي، الودگي هوا خانم محسن زاده، آب و فاضلاب دکتر سعيدي يا دکتر ززولي، صدا و ارتعاش گل محمدي ،خلاصه ارگونومي ارمکي، مجله اپيدميولوژي و WHO. داوطلب بايد از درساهای شروع به خواندن کند که هيچ اطلاعاتي از آن ندارد مثلا بنده اول بهداشت حرفه اي و ايمني خوندم بعد از ان همزمان با بقيه کتابها بهداشت محيط هم خواندم . ارشد با کنکور سراسري فرق داره کسي که برای ارشد ميخواند،بايد اول يه دور تست ها رو بخواند تا بفهمد چه مباحثي مهم هستند بعد بره سراغ کتاب بعد از اون فقط قسمت هاي مهمي که تشخيص داد را بخواند چون منابع زياد است يه دور تست،بعد يک تا دو دور کتاب بعدش فقط قسمت هاي مهم همراه با تست. اين کار مفيدترين کاره خلاصه نويسي خيلي مهمه کسي که برا ارشد ميخونه،بايد برا خودش خلاصه بنويسه چون اينطوري قسمت هاي مهمو چندين بار ميخونه و مفيدترين حالت ممکنه با آرزوي موفقيت برا همه کسايي که ميخوان ارشد. بنظر شما داوطلبان رشته HSE بیشتر در چه درس های رقابت دا رند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟ بیشترین رقابت بر سر زبان و ايمني است، برای زبان از کتاب 504 شروع کنند و فقط لغاتش را بخوانند بعد لغات کتاب واژگان ضروري تافل و کتاب بنفش زبان عمومي برای ارشد وزارت بهداشت را مطاله کنند. براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟ تا روز آزمون هر درس را چند بار مرور كرديد؟ به نظر خودم سم شناسي از همه سخت تره که برا خودم حذفش کردم،همچنين مبحث تهويه رو هم حذف کردم و به تست هاي موجود در کتاب تست زرد کليات بهداشت حرفه اي اکتفا کردم و ميشه گفت 6 بار مرورکردم و یک دور هم کتاب ها و خلاصه نکته هاي تست چندين بار مرور کردم خیلی مهم هستند. فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟ بهداشت حرفه اي،چون اين بچه ها در مقطع ليسانس مباحث بهداشت حرفه اي و ايمني زیاد می خوانند،ولي کسي که بهداشت محيط است بايد زحمت بيشتري بکشد تا HSE قبول شود. نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي که توسط موسسات برگزار می شود چيست؟ من خودم خوندم،به نظرم ربطي به اين ندارد که طرف در آزمون شرکت کند يا نکند،خودش بايد زحمت بکشد و بخواندتا نتيجه بگيرد. در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟ نااميد نشدم،شايد يه لحظه با خودم ميگفت فلان درس چقد سخته ولي ميدونستم برای همه سخته،هدفي که برای چند سال آينده دارم،تشويقم ميکرد، نااميدي نبود ولي خستگي بود که روزايي که خسته مي شدم ميرفتيم بيرون و درس نميخوندم به خودم جايزه ميدادم. در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته HSEرا چطور مي بينيد؟ خيلي خوب می بینم، چون هرجايي که فکرش رو بکنيد ،احتياج به مسئول HSE دارد پس اينده کاريش خيلي خوبه و بين رشته هاي ارشد،جزء بهترين هاست و همون طور که گفتم گسترده است و بهداشت حرفه اي،محيط و ايمني رو پوشش ميده . با دیدن این کلمات اولین چیزی که به ذهن تان می رسد را برای ما بگویید. HSE سلامت،ايمني و محيط زيست مهمترين مسئله در کل دنياست کارفرما کسي که اطلاعاتش از بقيه بيشتره و روابطش با زيردستاش خوبه انجمن بهداشت حرفه ای ایران راهي براي کمک به تمامي رهپويان علم و دانش ممنونم از اینکه برای دوستانتان وقت گذاشتید. در نهایت چیزی هست که میخواستید بگویید و ما از شما نپرسیدم؟ با آرزوي موفقيت براي همه رهپويان علم و دانش . |