مصاحبه با رتبه 24 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94 - نسخه قابل چاپ +- انجمن بهداشت حرفه ای ایران (https://www.occupationalhealth.ir) +-- انجمن: دکترا و ارشد بهداشت حرفه ای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-117.html) +--- انجمن: ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای، ارگونومی و ایمنی صنعتی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-158.html) +---- انجمن: مصاحبه با رتبههای برتر ارشد مهندس بهداشت حرفهای و ارگونومی (https://www.occupationalhealth.ir/forum-120.html) +---- موضوع: مصاحبه با رتبه 24 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94 (/thread-1730.html) |
مصاحبه با رتبه 24 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94 - masoomi - 10-05-2015 مصاحبه با رتبه 24 کنکور ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94 تاریخ مصاحبه: 94/07/10 مصاحبه کننده : انجمن بهداشت حرفه ای ایران سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟ سعید اندیشه هستم دانشجوی مقطع ارشد بهداشت حرفه ای شهید بهشتی . در کنکور ارشد امسال چه رتبه ای کسب کردید و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟ رتبه 24 شدم بهداشت حرفه ای 33 فیزیک 10 شیمی25 ارگونومی33.3 ریاضی 41 زبان 64 ورود به مقاطع کاردانی و لیسانس شما در چه سالهای بود و در كدام دانشگاها؟ بنده کارشناسی پیوسته بودم و سال 90 کارشناسی کرمان قبول شدم. قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟ و بعد از آن چه طور؟ فکر میکردید امسال با رتبه 24 قبول بشوید؟ قبل از کنکور انتظار داشتم که بتونم قبول شم.بعد از کنکور اصلا انتظار نداشتم حتی مجاز شم(بدلیل اینک سر جلسه کنکور ماشین حساب بنده خراب شد و استرس زیادی بهم وارد کرد و باعث شد ک دو درس اول یعنی بهداشت حرفه ای و فیزیک را خیلی کم بزنم اما با گذشت زمان و در دو درس اخر تونستم با کمی ارامش بیشتر کنکور را ادامه بدم،توصیه بنده به دانشجویان بردن دو ماشین حساب به سر جلسه کنکور میباشد) تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و روزانه چند ساعت ميخوانديد؟ از مهر شروع کردم تا اردیبهشت که مصادف با روز کنکور میباشد.(به جز 20 روز بعد عید و 15روز قبل عید تقریبا پیوسته مطالعه داشتم).روزانه بطور میانگین 6 تا 7 ساعت مطالعه داشتم. نحوه خواندن دروس چگونه بود؟ مثلا در طی چند هفته یک درس را کاملا مطالعه می کردید و بعد سراغ درس دیگر می رفتید یا اینکه روزتان را همزمان به چند درس اختصاص می دادید؟ بنده متاسفانه بیشتر وقتمو در ساعات مطالعاتی روزمره ام را بیشتر صرف دو درس میکردم.در حالی که فرصت مطالعه سه یا 4 درس رو داشتم. نحوه مطالعم بدین صورت بود ک درسیو ک میخوندم کاملا بهش مسلط میشدم.ولی کمتر اهمیت به مرور میدادم. به تنهايي مطالعه ميكرديد يا به همراه شخص يا اشخاص خاصی پيش ميرفتيد؟ بنده با دوستم(که تغذیه میخوندن و هم اتاقیم بود) مطالعه میکردم. چندوقت یکبار تفریح داشتید؟ بیشتر پنج شنبه ها و گاها روز جمعه. مكان مطالعه براي شما فرقي هم ميكرد؟ بيشتر دركجا مطالعه ميكرديد؟(اتاق خوابگاه/منزل/سالن مطالعه ...) بنده در سالن مطالعه خابگامون مطالعه میکردم. براي خواندن كدام درس بيشتر زحمت كشيديد؟ خب طبیعتا بهداشت حرفه ای (خصوصا من که کرمان خونده ام و پایه ام خیلی ضعیف بود)و زبان که درس مهمیه. تا روز آزمون هر درس را چند بار مرور كرديد؟ تقریبا 5 تا 7 بار درس تخصصی.و عمومیا را دو بار. برنامه تست زنی شما به چه صورت بود؟ و از کی شروع به زدن تست کردید؟ من متاسفانه تست نزدم فقط دو روز مانده به کنکور تست های سوالات گذشته کنکور را مطاله کردم در حد دو تا سه کنکور. ایا شما موفقیت خودتون را در این آزمون بیشتر با خواندن منابع کتابی می دانین یا با خواندن جزوات صدرصد کتاب. نظر شما در مورد شركت در آزمونهاي آزمايشي که توسط موسسات برگزار می شود چيست؟ من که شرکت نکردم و نمی پسندم. در طول مطالعه نااميد هم مي شديد؟ چه عاملي در درس خواندن شما با انرژي دوباره نقش داشت؟ بله نا امید میشدم اما زیاد جدی نمیگرفتم.اولین هدفم هم یادگیری رشته خودم بود. بیشتر با موسیقی و کلیپهای انرژی بخش و فیلم روحیه میگرفتم. چه كساني كه در قبول شدنتان تاثير بسزايي داشتند؟ اين افراد چگونه به شما كمك كردند؟. هیچکس. اگر به عقب برگرديد چه تغييري در شيوه خواندن درس خواندنتان ميداديد؟ سعی میکردم وقتمو بجای اینکه فقط به یکی یا درس اختصاص بدم بین چند درس تقسیم کنم.با انگیزه و ایمان به اینکه قبول شم.و سعی میکنم با دو ماشین حساب سر جلسه برم و اصلا نا امید نشم . بنظر شما داوطلبان رشته شما بیشتر در چه درس های رقابت دارند و چه درس هایی در این رشته تعیین کننده هستند؟ بهداشت حرفه ای و زبان.اما بقیه درسها رتبه سازن. فكر ميكنيد رقباي جدي شما بيشتر از كداميك از رشته هاي ليسانس هستند؟ به چه دليل؟ بنظرم مهندسی صنایع، شیمی و فیزیک. بدلیل اینک پایه قوی دارند، مثلا بچه های فیزیک، ریاضی و فیزیک را خوب میزنند و خوب رتبه میارند. در مورد رشته اي كه قبول شديد بيشتر بگوئيد. آينده رشته شما را چطور مي بينيد؟ بيشتر در كجا ها مي توانيد مشغول به كار شويد؟ بنظرم ارشد فقط یک پل است برای دکترا، ولی چون در حال اشباع شدن است تا حدودی میشه گفت همون کارشناسی ارزش بیشتری دارد .خب بسیاری از کارخانجات و شرکتها....میشه کار کرد. به کار شدن پس از فارغ التحصیلی از مقطع ارشد نیز فکر می کنید؟ بله. برای آزمون دکترا نیز میخواهید همین رشته را ادامه دهید؟به چه دلیل؟ بله احتمالش هست.بخاطر اینک ادامه تحصیلات با ارزشه . در صورت امكان نقاط ضعف و نقاط قوت دانشگاهي كه پذيرفته شوید را شرح دهيد؟ نقاط قوتش ازمایشگاه دانشگاهشون است و نقاط ضعفی که دارند نداشتن استاد در فیلد عوامل فیزیکی است ولی دارن 4 استاد جدید جذب میکنند. در نهايت چه توصيه اي براي داوطلبان اين رشته داريد؟ امیدوارم داوطبان با دانش کافی به این رشته بیاند. خیلی ممنون وقتون را در اختیار ما قرار دادین .برای شما ارزوی موفقیت می کنیم ممنون. |